Diari digital d'Andorra Bondia
Don Diablo és una de les baixes del cartell per culpa de l’ajornament.
Don Diablo és una de les baixes del cartell per culpa de l’ajornament.

La capital negocia rebaixar l’aportació al Mountain Music


Escrit per: 
M. P. / Foto: Andorra Turisme

El Comú d’Andorra la Vella, que és un dels patrocinadors principals de l’Andorra Mountain Music Winter Edition, es va comprometre a cedir l’estadi comunal Joan Samarra per als concerts i a més feia una aportació econòmica de 200.000 euros. Una aportació que es va fer pública ahir a través del BOPA. Ara bé, fonts comunals van explicar que a hores d’ara s’està negociant per reduir la quantitat que la corporació hi destinarà. El motiu? El canvi de calendari del festival que es va anunciar fa una setmana i que comporten que en comptes de cinc actuacions només se’n facin quatre. Les fonts consultades, però, van deixar clar que la decisió encara no està presa i tampoc van poder concretar quina seria la xifra final.

D’altra banda, es va assegurar que el fet que el festival arrenqui dues setmanes més tard del previst no ha de comportar cap mena d’afectació per als usuaris habituals de la instal·lació esportiva, ja que si no hi ha canvis d’última les dates previstes no entorpeixen el funcionament habitual.

El Mountain Music havia de començar el 5 de febrer, però no ho farà fins al dia 19 i finalment Afrojack i Don Diablo no podran actuar.

capital
aportació
Mountain Music

Compartir via

Comentaris: 4

Comentaris

Si, ara que ho teniu lligat baixeu l’aportacio….. vaya cara mes dura….. tots els hotels del centre plens i els de les altres parroquies a veure-les passar…. A pagar capital! A pagar com senyors que sou
El cartell ha millorat, haurieu de pagar mes
Tant us costa entendre que aixó no són concerts sino "sessions"????? De veritat taaaaaant? Aquests periodistes necessiten anar a un concert de veritat d'aquells on els músics interpreten cançons que han assajat durant hores amb "instruments musicals"...
concerts

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte