Diari digital d'Andorra Bondia
La pista d’atletisme de l’Estadi Comunal-Joan Samarra encara ‘ocupat’.
La pista d’atletisme de l’Estadi Comunal-Joan Samarra encara ‘ocupat’.

“Al passeig del riu es pot córrer”


Escrit per: 
V. D. / M.P.A / Foto: Facundo Santana
“Al passeig del riu es pot córrer”. Conxita Marsol, cònsol major del Comú d’Andorra la Vella, va donar ahir una solució d’emergència als usuaris de la pista d’atletisme de l’Estadi Comunal-Joan Samarra actualment ocupada pel muntatge de l’Andorra Mountain Music Winter, que comença dissabte amb l’actuació del DJ Martin Garrix. “Personalment vaig parlar amb el president de la Federació Andorrana d’Atletisme [Josep Maria Missé] i li vaig explicar aquestes modificacions a la pista d’atletisme de l’Estadi. I reconec que no s’han complert exactament amb el comunicat que vam enviar, però això passa quan s’ha de realitzar un muntatge d’aquestes característiques”, va indicar Conxita Marsol, que en una part va ser autocrítica. “Vam pecar de voler ser massa concrets en el comunicat que vam enviar, però també les queixes venen de molt poques persones”. 
Després de donar una primera solució també va voler enviar un missatge de tranquil·litat. “A partir de dilluns es tornarà a la normalitat. Aquest festival és un bé per a la parròquia”, va sentenciar Marsol.
Alain Cabanes, conseller d’Esports i de Joventut del Comú d’Andorra la Vella, també va valorar les possibles afectacions que pot patir la gespa natural de l’Estadi Comunal-Joan Samarra per tot el muntatge instal·lat per acollir l’Andorra Mountain Music Winter. “L’herba està protegida, però si es fa malbé ja s’arreglarà”. 
De moment, els usuaris de l’Estadi Comunal-Joan Samarra no disposaran de cap carril per poder-se entrenar, tot i que dilluns podria canviar aquesta situació. De moment tindran el camí del riu.
FAA
Estadi Comunal-Joan Samarra
Conxita Marsol
Andorra Mountain Music Winter

Compartir via

Comentaris: 1

Comentaris

Com no la sra Marsol dona solucions , perque no juguen el futbol al parc centrall com alternativa i es monta el festival a l estadi nacional O el morabanc s entrena a les canastes de la plaça del poble i es fa al pavelló ( tapat i tot) ?? Com no era de esperar que els minoritaris sempre cedeixin.

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte