Diari digital d'Andorra Bondia
La selecció d’Andorra, amb l’onze inicial abans de començar el partit contra Tahití.
La selecció d’Andorra, amb l’onze inicial abans de començar el partit contra Tahití.

El gol no va agafar el vol


Escrit per: 
Víctor Duaso / Foto: Phillipe Bergdolt
El gol no va agafar el vol cap a Estrasburg ni tampoc ho va fer la millor jugadora de la selecció, Tere Morató. El combinat andorrà, dirigit per José Antonio Martín, més conegut com a Guti, es va fer un fart de fallar ocasions de gol i va empatar a 0 contra Tahití en un amistós disputat a Estrasburg. Les andorranes van estavellar tres pilotes al travesser, van fallar un penal i el refús del punt fatídic va picar al pal. La sort o, millor dit, la punteria va girar l’esquena a Andorra.
Els primers 45 minuts van ser de domini total per a Andorra, tot i que Maria Ruzafa no va convertir moltes de les ocasions de les quals va disposar. Unes vegades al travesser, d’altres la portera Gisele Camille. Al límit del descans, la capitana Marina Fernández va fallar un penal que va aturar la portera de Tahití i el refús de l’andorrana va anar al pal. 
Al segon temps, Alexandra Cardoso va fer dues aturades de molt de mèrit i després les de Guti van tornar a perdonar, fins i tot, als minuts d’afegitó.

 

FITXA TÈCNICA

0- ANDORRA: Alexandra Cardoso, Marta Blasco (Maria Moles, 46'), Lia Gil, Paula Da Silva, Laia Sin, Maria Da Cruz, Marina Fernández, Erica Gonçalves, Sònia Carranca, Ariana Gonçalves (Zoe Montero, 73') i Maria Ruzafa.

0- TAHITÍ: Gisele Camille, Aromaiterai Raihei (Melanie Hereura, 30'), Teuu, Rayley Merehau, Mitiura Ahuuratea, Mareva Kiani, Andrea Charlotte (Heipoevai Krystal, 46'), Poerava Delani, Ninauea (Vanina Tatia, 46'), Heipua Christine (Tehere Kohai, 30') i Tahiamakouaki (Tehivatau Ranihei, 73').

ÀRBITRE: Margaux Dru (França). Groga a Tehere Kohai –Tahití–.

GOLS: No n'hi va haver.

LLOC: Stade de l'Aar d'Estrasburg. 120 espectadors.

Andorra
Selecció femenina
Tahití
FAF
José Antonio Martín
José Antonio Martín 'Guti'

Compartir via

Comentaris: 1

Comentaris

Enhorabona noies per les ganes i la feina ben feta, ja arribaran els gols.

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte