Diari digital d'Andorra Bondia
L'escola de crupiers està situada al número 25 de Prat de la Creu.
L'escola de crupiers està situada al número 25 de Prat de la Creu.

L'escola de crupiers comença a ser visible i el nombre d'inscrits supera les expectatives


Escrit per: 
Redacció / Foto: Facundo Santana

L'escola de crupiers d'Unnic, el centre integral d’oci que inclourà el casino, ja comença a ser visible. Almenys per als vianants que es passegin pel carrer Prat de la Creu. L'acadèmia està situada al número 25, a tocar del bingo. En aquest local hi havia fins al mes passat una botiga de roba que des de feia uns mesos anunciava la liquidació de l'estoc per tancament.

Ja fa uns dies que hi tornava a haver moviment a l'interior del local. I des d'avui ja es pot veure als vidres que feien abans d'aparadors el logotip d'Unnic i els vínils amb els rètols en els quals es pot llegir: Escola de croupiers, Bussines Center i Restaurant.

Des de Jocs informen que, tal i com van anunciar fa un mes, l'escola s'obrirà properament sense poder precisar encara la data. També expliquen que a hores d'ara s'han superat les expectatives inicials quant a les inscripcions, la majoria de les quals són de residents al país. Una resposta que valoren de manera molt positiva. 

Cal recordar que les sessions de formació a l'escla de crupiers tindran una durada aproximada de quatre mesos i seran remunerades. Es faran de dilluns a divendres en dos torns amb la possibilitat que els alumnes compaginin la formació amb altres activitats professionals o acadèmiques. Els inscrits hauran de complir amb una assistència mínima i un cop aprovat el curs obtindran un diploma acreditatiu reconegut per Jocs i Grupo Orenes. 

A més, als estudiants que superin el curs satisfactòriament se’ls proposarà un lloc de treball com crupier, operador de maquines, caixer, hostess o recepcionista. En total l’àrea de joc contempla la incorporació d’una vuitantena de persones. Per a obtenir més informació es pot contactar amb escola@unnicandorra.com.

escola
crupiers
inscrits
expectatives

Compartir via

Comentaris: 1

Comentaris

Estic interessada amb la formació i treball

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte