Diari digital d'Andorra Bondia
En total unes 25 disciplines esportives i una quarantena d’activitats es duran a terme entre el dissabte 11 i diumenge 12 de juny en diversos punts de la parròquia.
En total unes 25 disciplines esportives i una quarantena d’activitats es duran a terme entre el dissabte 11 i diumenge 12 de juny en diversos punts de la parròquia.

FestiSport, la nova oferta del Comú de la Massana per incentivar actes esportius


Escrit per: 
Redacció / Foto: Comú de la Massana

FestiSport és la darrera iniciativa que ha presentat el Comú de la Massana per incentivar tota mena d’esdeveniments esportius amb la participació de diferents clubs i federacions del Principat. En total unes 25 disciplines esportives i una quarantena d’activitats es duran a terme entre el dissabte 11 i diumenge 12 de juny en diversos punts de la parròquia. 

Al parc del Prat Gran hi haurà partits i activitats al voltant del tenis taula, skate, pumptrack o escacs; mentre que a la plaça de l’Església es faran activitats d’escalada i diferents propostes de dansa i rítmica. A les Fontetes és on es concentraran els inflables, xerrades al voltant de l’esport i  exhibicions castelleres. A tot això s’hi ha de sumar un torneig internacional de futbol femení i masculí a càrrec del Cub Esportiu Sant Antoni, que es farà al Camp de futbol de la Federació. A més, durant el cap de setmana, Vallnord acollirà la Mega Kid Començal i la Maxiavalanche. Pel que fa a la part més lúdica, s’han organitzat cinc sessions de l’escape room Entre fronteres: guies i fugitius, que s’iniciarà des de la Closeta.

Assandca també hi serà present amb el repte solidari Pedala contra el càncer. La iniciativa donarà el tret de sortida a les activitats del FestiSport el dissabte a les 10 del matí a la plaça de les Fontetes on hi haurà bicicletes estàtiques perquè els participants intentin assolir el repte de sumar més de 10.000 quilòmetres. A més, Vallnord aportarà un donatiu de dos euros per cada inscripció. 

El dissabte també obrirà les portes el VideSport amb una dotzena de parades de tota classe de productes esportius.

La programació es pot consultar a la web www.lamassana.ad o al canal de Telegram del Comú.

 

Andorra
la Massana
esport
Salut
activitats
FestiSport

Compartir via

Comentaris: 1

Comentaris

Hola Vaig veure que es feia la festa d'esport a la massana, d' ambit familiar,i vaig veure que hi havia un torneig de futbol, I vaig pensar en inscriure la meva filla al torneig a nivell individual ..però veig que ja hi ha els equips ..la meva filla juga a l'enfaf femeni però ells no estan apuntats al torneig .. La meva pregunta és si hi ha la possibilitat de que la meva filla s'apunti a nivell individual al torneig per poder jugar amb algun equip o si és imprescindible que sigui a nivell d'equip? A ella li agrada molt el futbol i lo important és jugar Merci

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte