Diari digital d'Andorra Bondia
Espot i Riba en una anterior roda de premsa.
Espot i Riba en una anterior roda de premsa.

Espot i Riba inicien noves reunions públiques sobre l'Acord d'Associació i la UE


Escrit per: 
Redacció / Foto: SFGA

El cap de Govern, Xavier Espot, i el secretari d’Estat d’Afers Europeus, Landry Riba, iniciaran una nova sessió de reunions públiques sobre l'Acord d'Associació i la Unió Europea. L'objectiu d'aquestes trobades és informar i respondre a les preguntes de la ciutadania sobre l'Acord i en quin estat es troba el procés de negociació amb Brussel·les. 

Les trobades són obertes a tota la ciutadania amb assistència lliure i començaran a les 19.00 hores. La primera tindrà lloc el dia 27 de setembre al Palau de Gel de Canillo, al Palau de Gel; la segona, el 28 de setembre al Teatre de les Fontetes de la Massana i la tercera es farà el 29 de setembre a la sala del Comú d'Escaldes-Engordany a la sala del comú. Aquesta vegada s’ha decidit realitzar inicialment una ronda oberta a cadascuna de les tres valls.

El format de les reunions es dividirà en una petita introducció d'uns 20 minuts per explicar els punts bàsics de l’Acord i, seguidament, s’obrirà un torn de debat i preguntes als assistents.

acord d'associació
Unió Europea

Compartir via

Comentaris: 1

Comentaris

no queremos Europa enteraros ya, si estos políticos quieren Europa que se marchen a España o a cualquier país que tienen muchos para elegir. REFERÉNDUM YA!!!! NO EUROPA!!!!

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte