Diari digital d'Andorra Bondia
Instal·lacions interiors de Caldea.
Instal·lacions interiors de Caldea.

Caldea permet l’ús del burquini però no el topless


Escrit per: 
Redacció / Foto: Caldea

Polèmica, ahir, a les xarxes socials, pel tuit d’una exconsellera comunal d’Escaldes, Sandra Tomàs, en el qual exposava que diumenge passat dues dones s’haurien banyat a les instal·lacions de Caldea en burquini. “Pagarem cars aquests precedents, aquesta imposició de codis de vestimenta radicals, que van molt més enllà del que és acceptable a casa nostra”, manifestava, remarcant indignació i preocupació per la situació.

La reacció oficial del termolúdic no es va fer esperar i tant a preguntes dels mitjans com a través de les mateixes xarxes socials es va deixar clar que Caldea només obliga els usuaris a vestir un tipus de roba que sigui especialment dissenyada per al bany. Així, tal com consta també en la normativa consultable a través de la pàgina web, permet l’accés a l’spa “amb qualsevol peça de roba de bany, banyador, biquini, burquini, bòxers o eslips”. Tampoc és obligatori el casquet de bany, però sí que s’aconsella portar el cabell recollit.

En canvi, no es pot anar despullat (com sí que es pot fer, per exemple als spas d’Alemanya) ni portar teixits no adequats per a l’aigua, com podria ser una samarreta de cotó. A preguntes del BonDia, també es va deixar clar que el topless no està permès.

En aquest sentit, des de Caldea es va voler deixar clar que en cap cas “es defensa” l’ús del burquini ni de cap peça de roba de bany en concret, sinó que “només obliguem a no anar despullat ni a vestir peces de roba que no són adequades per banyar-se”.

Caldea
burquini
topless

Compartir via

Comentaris: 3

Comentaris

No s'estan fent les coses bé. Aquesta gent s'hauria d'adaptar. I si accepten unes coses s'haurien d'acceptar totes ja que si jo per exemple sóc naturista de religió, perquè no podria anar en pilotes? Que m'ho expliquin.
Puffff acabarem com a França si no hi hem arribat ja.... es que no aprenem ni sabem mantenir les nostres tradicions i identitat. Deprès voleu a presentar-vos a històries de UNESCO etc, amb el que més aviat és "UNASCO"
Si viatjes allà sent una dona t'has d'adaptar i cobrir el cap etc, perquè ens hem d'adaptar nosaltres? Perquè sempre són els mateixos els que cedim? No ho trobo correcte i punt

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte