Diari digital d'Andorra Bondia
Visitants a les parades de la plaça de la Closa, aquest dijous al vespre.
Visitants a les parades de la plaça de la Closa, aquest dijous al vespre.

Ordino dona la benvinguda a les festes nadalenques amb l'encesa de llums de Nadal


Escrit per: 
Agències

Ordino ha donat oficialment la benvinguda a les festes nadalenques amb l'encesa de llums de Nadal. L'esdeveniment ha reunit un gran nombre de famílies que s'han apropat a les 18 hores als Jardins de la Casa Pairal, on ha tingut lloc un espectacle de dansa a càrrec de l'Esbart Valls del Nord -que ha interpretat 'La llegenda de Tristaina-, l'activació de la il·luminació per part de les autoritats de forma simbòlica, un castell de focs d'artifici i, posteriorment, una xocolatada amb coca per a tots els assistents.

L'encesa de llums ha marcat simbòlicament l'inici de la programació nadalenca de la parròquia, que destaca enguany per la ja tradicional Fira de Nadal, que aquesta edició compta amb la plaça de la Closa com un nou emplaçament dedicat exclusivament a parades gastronòmiques. Un espai que disposa de taules perquè els visitants puguin seure degustar plats calents com ara xocolata o creps. "Veiem que està tenint molta acceptació" celebrava la cònsol menor de la parròquia, Eva Choy. La fira, que compta amb una vintena de parades amb productes relacionats amb la festivitat de Nadal, continua mantenint les zones del carrer i de la plaça Major.

Choy també ha destacat la representació de 'L'última Ossa d'Ordino', que enguany serà la primera després que la Unesco hagi aprovat la seva inclusió a la llista del patrimoni cultural immaterial. L'esdeveniment tindrà lloc el diumenge 11 de desembre a la plaça Prat de Call. "És un bon moment per a celebrar aquesta inscripció", ha assegurat la cònsol menor.

Nadal

Compartir via

Comentaris: 1

Comentaris

Vinga a gastar

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte