Diari digital d'Andorra Bondia
Martí Riverola, de l'Atlètic Club Escaldes, en el partit contra el Pas.
Martí Riverola, de l'Atlètic Club Escaldes, en el partit contra el Pas.

Tres alineacions indegudes en tres partits de la Copa Constitució


Escrit per: 
Víctor Duaso / Foto: FAF / Xavi Miró

El Comitè de Competició de la Federació Andorrana de Futbol (FAF) tindrà feina aquesta setmana. En tres partits dels vuitens de final de la Copa Constitució va haver tres alineacions indegudes. L'Atlètic Club Escaldes, vigent campió de la Copa, podrà quedar fora si el Pas de la Casa impugna el partit –té decidit fer-ho– per alineació indeguda del migcampista barceloní Víctor Alonso que va rebre una sanció d'un partit el curs passat quan defensava els colors de l'FC Santa Coloma. Els de Fede Bessone ara per ara es veuen fora de la competició i el Pas de la Casa, de la Lliga UNIDA, s'enfrontarà diumenge al Ranger's als quarts de final. Un altre alineació indeguda la va fer la UE Engordany amb Josele Aguilar. També tenia un partit de sanció i, a més a més, el davanter va marcar un espectacular gol contra l'Atlètic Amèrica. El partit va acabar amb un 1 a 4 favorable als de Jesús Barón. L'Atlètic Americà no s'està plantejant, de moment, impugnar el partit. 

Un altre alineació indeguda la va realitzar ahir l'FC Encamp per fer jugar a Rodrigo Valera sancionat el curs passat quan militava a l'Extremenya, però els encampadans van quedar eliminats dels vuitens de final contra la UE Sant Julià. 

Futbol
Atlètic Club Escaldes
Pas de la Casa
UE Engordany
Atletic America
FAF
Copa Constitució Protecvall

Compartir via

Comentaris: 3

Comentaris

Que em diuen, del porter de Penya Encarnada que té fitxa en un equip de catalunya (CLUB DE FUTBOL MONTAÑESA) tercera RFEF. i també fitxa aquí a Andorra. i el seu transfer. Ès això legal?
Si esto es verdad estamos ante un auténtico escándalo.
100% cierto: https://www.fcf.cat/equip/2223/aa/montanesa-cf-a

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte