Diari digital d'Andorra Bondia
L’Atlètic va guanyar al camp contra el Pas, però després va perdre als despatxos.
L’Atlètic va guanyar al camp contra el Pas, però després va perdre als despatxos.
L’Atlètic Amèrica, tot i encaixar un 1 a 4 als vuitens de final de la Copa, accedeix als quarts.
L’Atlètic Amèrica, tot i encaixar un 1 a 4 als vuitens de final de la Copa, accedeix als quarts.

El campió s’autoelimina


Escrit per: 
Víctor Duaso / Fotos: Xavi Miró / FAF

Victòries als terrenys de joc però derrotes als despatxos. Els vuitens de final de la Copa Constitució Protecvall deixen dues víctimes per dues alineacions indegudes. Els recursos presentats al Comitè de Competició per part de l’FC Pas de la Casa i l’Atlètic Amèrica han servit per eliminar el vigent campió de la Copa, l’Atlètic Club Escaldes i un altre equip de primera, la UE Engordany. Els dos clubs de la Lliga UNIDA es classifiquen per disputar els quarts de final i aprofiten dos errors clars dels seus rivals per accedir a la següent ronda.
Els de Fede Bessone, que són els actuals líders de la Lliga Multisegur Assegurances, van alinear diumenge el migcampista Víctor Alonso. El jugador barceloní tenia un partit pendent de sanció de quan va jugar el curs passat amb l’FC Santa Coloma. Va jugar els 90 minuts i els escaldencs van imposar-se per 2 a 1 al CF Pas de la Casa, líder de la Lliga UNIDA, amb doblet de Víctor Casadesús i un de l’ex-Atlètic, Alfayate. Per tant, el projecte ambiciós dels escaldencs rep un cop dur. A més a més, la competició domèstica sent des de fa jornades l’alè d’un recuperat Inter Club Escaldes. Dels últims set partits a la lliga, els de Bessone n’han guanyat tres  i n’han empatat 4. 
En aquest mercat d’hivern també s’han reforçat amb el retorn al país de l’ex-FC Andorra, Jilmar Torres, que va debutar contra el CF Pas de la Casa. 
L’Assega Ranger’s, el setè classificat de la segona divisió, serà el rival del líder de la Lliga UNIDA als quarts de final de la Copa Constitució, diumenge a les 16 hores. Aquesta temporada, els de Sebas Varela van superar per 8 a 0 el Ranger’s a la jornada 11, amb dos gols de Kiko Girau i Deco i un de Sebas Bertrán, Chema Ramírez, Lluís Martins i Xavi Andorrà.
Un CF Pas de la Casa que es va salvar d’una possible alineació indeguda, ja que també tenia sancionats dos jugadors que va deixar fora de la convocatòria per al partit de Copa: Deco i Derrick Pachou.
Per la seva banda, l’Atlètic Amèrica també va accedir als quarts després de presentar un escrit al Comitè de Competició per l’alineació indeguda de la UE Engordany. Els de Jesús Barón van fer jugar el seu nou fitxatge, el davanter Josele Aguilar. A més a més, el davanter va marcar un espectacular gol en el triomf per 1 a 4. Josele també arrossegava un partit de sanció del curs passat amb el Penya Encarnada. L’Atlètic Amèrica, segon classificat de la Lliga UNIDA, s’enfrontarà diumenge a les 12 hores a l’FC Santa Coloma. Els colomencs ja van patir de valent per classificar-se per als quarts contra un equip de la Lliga UNIDA, el CE Carroi. Els de Dmitriy Cheryshev van vèncer per 3 a 2 amb dos gols d’Octavio Páez i un de David Virgili. Arnau Bravo va marcar els gols del CE Carroi. Els despatxos també dicten sentència. 

Marc Ferré, Aleix Viladot, Fábio Martins i ‘Fede’ Obama fitxen pel Penya Encarnada

El Penya Encarnada es continua reforçant al mercat d’hivern. El club, patrocinat per Mavlon altres empreses de fora del país, acaba d’incorporar quatre jugadors més: els andorrans i internacionals Marc Ferré i Aleix Viladot i el portuguès Fabio Martins i el guineà Fede Obama. 
Marc Ferré, migcampista de 28 anys, va deixar la UE Sant Julià i estava sense equip. Es va formar a l’FC Andorra i té passat a la UE Santa Coloma, la UE Engordany i l’FC Ordino. Aleix Viladot, lateral dret de 25 anys, prové de l’Arnedo després de les seves aventures al futbol nord-americà i de formar-se a l’FC Andorra. Per la seva banda, el mitjapunta portuguès Fábio Martins es va formar a l’Sporting Lisboa i el seu últim equip és el Karmiotissa. L’altre fitxatge és el lateral dret Fede Obama, germà de Salomon (ex-UE Santa Coloma) i es va forjar a l’Atlètico Madrid.

Futbol
Atlètic Club Escaldes
Copa Constitució Protecvall
FC Pas de la Casa
Atletic America
UE Engordany
FAF
Penya Encarnada d'Andorra

Compartir via

Comentaris: 1

Comentaris

El Pas no es va salvar per una possible alineació indeguda!!!! Ells van fer la feina que s'havia de fer. Aixó s'anomena tenir persones competents al seu Staff. Hi han coses que els diners no poden pagar ;) DIMELO PAPI!!!!!!

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte