Diari digital d'Andorra Bondia
Pere Baró i Pere López en una roda de premsa.
Pere Baró i Pere López en una roda de premsa.

El PS critica l’audiència ciutadana d’Espot per ser “precampanya”


Escrit per: 
Meritxell Prat / Foto: PS

El Partit Socialdemòcrata (PS) és molt crític amb l’audiència ciutadana que va fer el cap de Govern, Xavier Espot, dimarts al vespre. El secretari d’organització de la formació, Pere Baró, considera que Espot va aprofitar per fer un acte “de precampanya” i que en cap cas va aportar res de nou al debat sobre la problemàtica de l’habitatge i la pèrdua de poder adquisitiu dels ciutadans del país.

“La primera conclusió és que el programa només va servir per blanquejar unes polítiques de DA que s’ha demostrat que no han funcionat”, va afirmar, afegint que tan sols va ser “un paripè”, ja que s’havia fet un filtratge de les preguntes, “les respostes se les van preparar i van bloquejar els comentaris al YouTube”. Per això va animar que si volen fer aquesta mena de format “el facin bé, que siguin en directe tant les preguntes com les respostes, que no tinguin por”.

De la mateixa manera, va recordar que “estem davant d’una crisi de poder adquisitiu molt greu i l’única solució que han trobat són les almoines”. Baró va asseverar que les polítiques del Govern tan sols han servit per “convertit l’Estat del benestar en un Estat assistencialista on la gent viu de les ajudes del Govern i a més se n’enorgulleixen”. 

Pere Baró va puntar que “ja em sembla bé que sigui un acte de precampanya perquè tots hi estem, però cal ser responsable, convocar eleccions i que tots juguem amb les mateixes cartes”, ja que considera que ahir es van utilitzar recursos públics per dur-lo a terme.

El secretari d’organització del PS conclou que l’audiència va ser “un despropòsit, com els quatre anys de legislatura”, i va admetre que no esperaven que sortissin noves propostes. “Ja sabíem que anava a fer un brindis al sol, un xou de televisió”, va exposar, recordant que el PS ha fet diverses esmenes al pressupost per abordar la problemàtica de l’habitatge i per tant, “si els preocupa tant, que les tinguin en compte”.

Finalment, també va assenyalar que “és molt difícil legislar quan hi ha interessos pel mig, i molta gent del Govern i dels partits de la majoria tenen immobles, el mateix ministre d’Habitatge té un passat a l’Acoda i com diuen en castellà: no puedes pedir peras al olmo”.

PS
audiència ciutadana
Espot
precampanya

Compartir via

Comentaris: 1

Comentaris

Tranquils, que els que ho vam escoltar no som rucs, ja pot dir el que vulgui que la realitat és la que és...

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte