Diari digital d'Andorra Bondia
Així seran els pisos de la Borda Nova.
Així seran els pisos de la Borda Nova.

Més temps per presentar les ofertes per a la construcció dels pisos de la Borda Nova


Escrit per: 
M. S. / Foto: Govern d'Andorra

El Govern ha acordat prorrogar el termini per a la presentació d’ofertes al concurs públic per licitar les obres de construcció de l’edifici d’habitatges de promoció pública a preu assequible de la Borda Nova, que finalitzava aquest divendres.

Així, segons l’edicte recollit ahir al Butlletí Oficial del Principat d’Andorra (BOPA), les empreses interessades a optar a la construcció d’aquest edifici podran presentar les seves ofertes a la plataforma de contractació del sector públic fins al 17 de febrer vinent. L’obertura d’ofertes està prevista per al 24 de febrer a les deu del matí i les persones interessades a assistir-hi com a públic ho poden demanar a l’òrgan de contractació.

Des de l’Executiu es va explicar que l’ampliació d’aquest termini respon a la demanda de l’Associació de Contractistes d’Obres d’Andorra (Acoda), que va sol·licitar aquest allargament perquè amb les vacances de la construcció per Nadal i la primera setmana de gener se’ls va retardar la qüestió d’aconseguir els preus per a les seves ofertes. En aquest sentit, el Govern va recordar que els industrials, que són els encarregats de proveir els materials per a les obres així com de facilitar els preus, estaven també tancats o sense funcionar al 100%.

Així mateix, es va precisar que s’ha de tenir en compte que es tracta d’un projecte de grans dimensions i els aspirants a l’adjudicació han d’afinar molt bé els seus càlculs, motiu pel qual l’Acoda va traslladar la seva demanada per allargar el termini de presentació d’ofertes al Govern, que la va acceptar també amb la voluntat d’afavorir al màxim la concurrència.

ofertes
construcció
pisos
borda nova

Compartir via

Comentaris: 1

Comentaris

Es que ara estàn massa ocupats amb les construccions de luxe, per qun els tinguin fets la crisi ja haurà passat

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte