Diari digital d'Andorra Bondia
 Recreació de com serà l’heliport nacional proposat per Heliand i Helinord a la Caubella.
Recreació de com serà l’heliport nacional proposat per Heliand i Helinord a la Caubella.

El Govern declara el projecte de l’heliport d’interès nacional


Escrit per: 
Redacció / Foto: Govern d'Andorra

Després de rebre l’informe favorable del Comú de la Massana, el consell de ministres ha acordat avui declarar el projecte de l’heliport d’interès nacional, segons ha informat el ministre portaveu, César Marquina, que ha reiterat la previsió que les obres de construcció d’aquesta infraestructura, ubicada a la zona de la Caubella de Pal, puguin començar ja aquest durant aquest mateix semestre. 

Marquina ha detallat que en l’informe el Comú considera que l’heliport “podria tenir un impacte significatiu en diversos aspectes com ara l’accessibilitat, la seguretat, el comerç i el turisme”, i que la seva ubicació, “en una zona plana i accessible”, “es presenta com una alternativa estratègica dintre del territori andorrà”.

Qüestionat sobre la rapidesa del Comú en emetre l’informe, el ministre ha recordat que havia “treballat el projecte amb el Govern des de l’inici”.

 

heliport nacional

Compartir via

Comentaris: 2

Comentaris

Heu llegit el tema dels arbres amb les bosses de calor? Però nosaltres anem signant protocols de cuidar els boscos i d'amagat anem tallant-los. Si cal un heliport fem-lo en un lloc sense tallar boscs.
Uiss! prepareu-vos per una avalanxa de turistes en helicópter! Turisme de muntanya sense muntanya ni arbres que bonic!

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte