Diari digital d'Andorra Bondia
Un moment de la presentació de la nova marca.
Un moment de la presentació de la nova marca.

Presentació del nou logotip de la marca turística d’Encamp i el Pas de la Casa


Escrit per: 
Redacció / Foto: Agències

El Comú d’Encamp ha presentat avui, abans de començar la temporada de primavera i estiu, i a les portes de les vacances de Setmana Santa, el nou logotip de la marca turística d’Encamp i el Pas de la Casa. La cònsol major, Laura Mas, ha indicat que ha estat un procés llarg i que s’han tingut en consideració moltes propostes. L’opció guanyadora ha estat, finalment, la de Wow Comunicació.

La nova marca s’inspira en la idea que Encamp és essencialment una destinació de muntanya tot l’any. Es compon d’un símbol que simplifica la forma de muntanya i alhora correspon a la lletra “M” d’Encamp en la seva lectura horitzontal. En vertical representa la “E” d’Encamp. La lletra M convertida en muntanya és l’eix per crear un llenguatge gràfic i distintiu de la marca. El color blau escollit és essencialment allò que envolta les muntanyes: l’aire i l’aigua.

logotip
marca turística
Encamp
el Pas de la Casa

Compartir via

Comentaris: 5

Comentaris

Muntanya vol dir que son arbres, aire, aigua?..... O fer instal.lacions de ferro, ponts, tobogans...... Espero que amb això ja no es faci malbé el bosc de les Pardines i altres boscos de la Parroquia.
Buffff és tan original! es deuen haver fos el cervell creant el logo XD
Si ha guanyat aixó no em vull imaginar les altres propostes...
Per el que se hi havia opcions molt més atractives que aquesta. La decisió de triar aquest ja ens la podem imaginar, amiguismes, l'esport nacional d'Andorra, i d'Encamp en particular
Mare meva que lleig! Sembla fet per un treball d'escola d'un nen de 10 anys. Crec que van fer un concurs oi? Per que no ensenyen la resta d'opcions?

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte