Diari digital d'Andorra Bondia
Imatge de la zona del pla parcial E-014 a Arinsal.
Imatge de la zona del pla parcial E-014 a Arinsal.

El Comú de la Massana diu que els edificis que es faran a Arinsal hauran de ser pedra i fusta natural


Escrit per: 
Redacció / Foto: Comú de la Massana

El Comú de la Massana va trametre ahir a la tarda la resposta a les al·legacions presentades pel Quart d’Arinsal i un grup de veïns contra el pla parcial de la unitat de sòl urbanitzable E-014. De forma paral·lela, el Comú va traslladar l’informe al promotor del projecte, que a partir d’ara disposa d’un màxim d’un mes per tornar a entrar el pla parcial, amb les correccions escaients.

Segons s'ha informat en un comunicat, després d’analitzar les diferents al·legacions, el servei jurídic i tècnic del Comú ha considerat escaient acceptar diversos canvis, com ara l’especificació d’utilitzar la pedra i la fusta natural a tots els edificis que es volen construir o la supressió del cul de sac projectat al final del vial.

Les cònsols van mantenir la darrera reunió amb el grup veïnal aquest mateix dilluns i ja els va confirmar que el Comú considerava adient acceptar algunes de les esmenes proposades, que van ser aprovades en junta ahir.

“Compartim els mateixos neguits amb el Quart i els veïns d’Arinsal. El Comú té l’obligació de garantir que el projecte compleixi amb la normativa i des del primer moment hem treballat en aquest sentit. Però a banda d’això, també pensem que el futur projecte ha d’estar integrat al màxim a l’entorn i amb una estètica que contribueixi a embellir el centre d’Arinsal”, ha assegurat la cònsol major massanenca, Olga Molné.

No obstant, la cònsol recorda que el projecte està en una fase molt inicial, amb la tramitació del pla parcial, i que de cara a les futures llicències d’obra, el projecte s’haurà d’adaptar als canvis del POUP que limitaran la construcció d’acord amb els estudis de càrrega que ha d'efectuar el Comú.

Comú de la Massana
edificis
Arinsal
pedra
fusta natural

Compartir via

Comentaris: 2

Comentaris

Ufff quin alivi!!! ja em quedo més tranquil, em pensava que els farien de plastilina i cartulina...
Quina manera de foter-se del mon per part d'aquest comú. Sres. consols, si teniu la voluntat de fer algo, demostreu-ho i sinó deixeu de fer les hipòcrites i digueu que ja us va bé "facturar" com la Shakira

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte