Diari digital d'Andorra Bondia
Un edifici amb habitatges en venda.
Un edifici amb habitatges en venda.

Els agents immobiliaris alerten contra l’intrusisme


Escrit per: 
Redacció / Foto: BonDia

L’AGIA vol expressar “la seva ferma oposició a l’intrusisme en el sector immobiliari i ressaltar la importància vital dels agents i gestors immobiliaris en el procés d’operacions immobiliàries”. Segons han exposat avui en un comunicat, la motivació del seu posicionament ve donada perquè l’intrusisme ha sorgit com un problema creixent en el sector immobiliari i consideren que aquesta pràctica no només perjudica els professionals degudament capacitats, sinó que també afecta negativament als clients i al sector en el seu conjunt.

A parer seu, els agents i gestors immobiliaris compleixen un paper fonamental en les transaccions i operacions immobiliàries donada la seva experiència i coneixements especialitzats “que permeten guiar als clients a través d’un procés complex i sovint aclaparador, protegint els seus interessos i assegurant una experiència exitosa”. Així, remarquen que els agents immobiliaris qualificats estan capacitats per avaluar propietats, realitzar anàlisis de mercat, negociar contractes i brindar assessorament expert en tots els aspectes del procés immobiliari. La seva feina no només es limita a la intermediació entre compradors i venedors, sinó que també inclou la gestió de documents legals, la realització d’inspeccions i la facilitació de la comunicació entre totes les parts involucrades. I és que segons defensen la participació d’agents i gestors immobiliaris no sols garanteix un procés més segur i transparent per als clients, sinó que també contribueix a la professionalització del sector. La seva capacitació, coneixements i codi ètic promouen estàndards elevats i confiança en el mercat immobiliari, emfasitzen.

Des de l’AGIA, s’insta als consumidors a ser conscients dels riscos associats amb l’ús de serveis de persones no autoritzades en el sector immobiliari. En triar un agent o gestor immobiliari, és crucial verificar la seva acreditació, llicència i reputació professional per assegurar-se de rebre un servei de qualitat i protegir els seus interessos.

AGIA
immobiliària

Compartir via

Comentaris: 2

Comentaris

Això és perquè són massa cars.
L'AGIA un niu de voltors que es queixa dient que vol protegir al client, mentre els marges que es prenen a les vendes són els que estan foten en l'aire el mercat entre d'altres. He arribat a veure pisos amb una diferència de 40.000 € entre el propietari que el ven i l'immobiliària, us sembla normal? Sou tots igualets, i si haguèssiu parat a temps aquesta bogeria en comptes de voler treure profit, no estariem on estem avui dia. Ara és massa tard per plorar. "Tanto va el cántaro a la fuente que al final se rompe"...

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte