Diari digital d'Andorra Bondia
Tòfona o no tòfona? Aquesta és la qüestió. El Roger Biosca, xef de l’Isard, ho té clar.
Tòfona o no tòfona? Aquesta és la qüestió. El Roger Biosca, xef de l’Isard, ho té clar.

Un restaurant d’hotel amb clients locals.


Escrit per: 
Josep Lluís Trabal de Yzaguirre / Foto: Facundo Santana

Restaurant L’Isard
Av. Meritxell, 34
Andorra la Vella

Espai: càlid i agradable
Servei: professional
Carta de vins: àmplia i bona relació qualitat-preu
Imprescindible: cua de bou farcida de foie·
Preu:  35 - 45 €
Bola extra: un bon menú de migdia

El Roger és un cuiner de raça amb una personalitat molt marcada. És una d’aquelles persones que, quan entra en algun lloc, es nota. És alegre, proper i compromès amb el que fa. Es va formar a l’escola de cuina de Cambrils. Més tard, als fogons de l’Hotel Aiguablava, va canviar el xip i va tenir molt clar el que volia fer. De tornada a casa, a Reus, va engegar un projecte propi que no va anar com s’esperava. Va passar una mala ratxa, però en va sortir començant de nou a Andorra. Una vida intensa que sempre ha tingut un denominador comú: la passió per cuinar, que ara aporta bona part de la personalitat de l’Isard, un restaurant d’hotel amb una proposta gastronòmica notable. La cuina del Roger té un fons tradicional basat en les receptes que veia cuinar a l’àvia i a la mare, i en les tendències de cuina francesa que va adquirir durant la seva formació. Bases clàssiques, salses treballades i xup-xup per acompanyar un bon producte, amb algun gir modern, però sense necessitat de focs artificials. El bacallà a l’andorrana, la truita oberta amb ceps, bringuera, donja i tòfona, o el brioix de mantega farcit de pollastre de pagès, ceba i allioli de figues són alguns exemples del que hi trobareu. Menció a banda mereixen les postres. El Roger ha passat temps formant-se en pastisseries i la veritat és que clava el dolç. El tiramisú de l’Isard és un dels millors que he tastat a Andorra, amb una combinació de textures i temperatures increïble. Més enllà de la carta, el xef es llueix especialment amb els menús temporals com els que fan a l’Andorra a Taula o, aquest mes, amb una proposta dedicada a la tòfona. Un menú de sis plats que toca tots els pals. Carxofes, sopa, trinxat, vieires, rodó de cua i de bou, i un baba al rom, tot amb el gust i l’aroma de la tòfona. L’oferta de l’Isard és àmplia, variada, de molt bona qualitat i amb una relació qualitat-preu molt destacada, cosa que cada cop és més difícil de trobar a Andorra. Una aposta segura per gaudir d’un bon àpat. Quan la majoria de clients del restaurant d’un hotel són locals, per alguna cosa deu ser.

 

Compartir via

Comentaris

Servei professional??? Poques vegades deu haver anat aquest crític gastronòmic a menjar a l'Isard. La cuina és excel·lent i val molt la pena, ara, dir que el servei és professional.... pot ser moltes coses però això no i és una llàstima perquè la cuina, repeteixo. és excel·lent.
Badbot Fields
If you see these fields, something is wrong.
If you see this field, something is wrong.
If you see this field, something is wrong.
If you see this field, something is wrong.

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte