L'escudella de Sant Antoni d'Encamp celebra diumenge el 30è aniversari
El Comú d’Encamp celebrarà el pròxim diumenge, 15 de gener, la festivitat de Sant Antoni amb el repartiment d’unes 1.500 racions de la tradicional escudella, que arriba al 30è aniversari.
L'escudella està elaborada per les padrines del poble i pels treballadors del departament de Cultura. Per a l’elaboració de l’escudella es fan servir unes 3.000 mandonguilles, 700 litres de caldo, carn, arròs, cigrons, fideus, mongetes i verdures, ingredients que cuinats per les mans expertes dels escudellaires, es converteixen en una deliciosa escudella, que tothom que ho vulgui podrà degustar a la plaça Sant Miquel d’Encamp, a partir de les 13.30 hores.
Com és tradicional, just abans de la degustació de l’escudella, a les 13 hores, tindran lloc els Encants de Sant Antoni, en què els manadors del Comú d’Encamp, juntament amb el rector de la parròquia, subhastaran coques, bulls, embotits, peus de porc i d’altres productes. La recaptació anirà destinada a obres socials.
Pel que fa al Pas de la Casa, l’escudella de Sant Antoni es realitzarà el diumenge 22 de gener, a partir de les 13 hores, a la plaça de l’Església.