Diari digital d'Andorra Bondia
Andorra la Vella reestructura el Servei de Circulació per incrementar el nombre d'agents al carrer

Andorra la Vella reestructura el Servei de Circulació per incrementar el nombre d'agents al carrer


Escrit per: 
Agències

El comú d’Andorra la Vella ha reestructurat el Servei de Circulació per fer-lo més eficient i incrementar el nombre d'agents al carrer, sobretot en èpoques de màxima afluència turística. Per això desapareix el Servei d'Atenció al Públic, que fins el dia 31 de desembre estava situat a la plaça Lídia Armengol, i se'n reubica el personal. Des d'aquest dilluns, els tràmits relacionats amb el Servei de Circulació es duen a terme únicament a la planta baixa del comú, com la resta de tràmits comunals. D'altra banda, un altre dels canvis està relacionat amb els vehicles retirats per la grua, que els usuaris hauran de recuperar directament a l'aparcament Prat de la Creu-Centre Ciutat amb el pagament previ de la sanció al mateix espai.

El Servei de Circulació del comú d'Andorra la Vella s'ha reestructurat amb l'objectiu de fer-lo més eficient i incrementar el nombre d'agents al carrer, sobretot en èpoques de màxima afluència turística. Per això desapareix el Servei d'Atenció al Públic, que fins el dia 31 de desembre estava situat a la plaça Lídia Armengol, i se'n reubica el personal.

Des d'aquest dilluns, els tràmits relacionats amb el Servei de Circulació es duen a terme únicament a la planta baixa del comú, com la resta de tràmits comunals. D'altra banda, un altre dels canvis està relacionat amb els vehicles retirats per la grua, que els usuaris hauran de recuperar directament a l'aparcament Prat de la Creu-Centre Ciutat amb el pagament previ de la sanció al mateix espai.

Aquesta no és l'única novetat en l'àmbit de circulació que presenta aquest any Andorra la Vella. També s'instal·laran barreres a cinc aparcaments. Es tracta del d’Enclar, el del Cedre, el de la Serradora (el que es fa a la zona de la Plana de Santa Coloma), el de Bonavista i el que estarà tot just al darrere de l’estació d’autobusos. L’import per a la col·locació d’aquestes barreres és de 268.000 euros. 

En relació a l'aparcament de la Serradora, cal esmentar que estarà enllestit en unes setmanes. La voluntat de la corporació, de fet, és que estigui en funcionament quan comencin les obres previstes a la zona. D'aquesta manera, segons expliquen des del comú, és previst que aquests treballs estiguin enllestits a finals de gener o principis de febrer.

Número de vots: 156
Comentaris: 1

Comentaris

Moltes noves reformes que al meus apsecte lo unic que fan es perdre el cos que sempre em tingut , perdre valors de civisme , hi vulia aprofitar per preguntar per que el cos de circulacio es de cost siguen un cos dels primers que arriben accidents ? Perque tenim que pagar per demanar-los la seva ajuda? Per que aquest cos no pot vetllar per la convivència ciutadana com diu el seu reglament d’actuacio? No es un numero gratuït!!! Moltes reformes per menos millora dels seus deures , aixi va andorra …

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic