Diari digital d'Andorra Bondia
Els integrants del comitè parroquial de Liberals d'Andorra a Ordino.
Els integrants del comitè parroquial de Liberals d'Andorra a Ordino.

Liberals d’Andorra ja té comitè parroquial a Ordino


Escrit per: 
Redacció / Foto: Liberals Andorra

Liberals d’Andorra (Ld’A) estarà present a partir d’ara a Ordino,  amb la constitució del comitè parroquial. D’aquesta manera,  els liberals tindran representació a cinc de les set parròquies del país, i quedaran per constituir els comitès de Canillo i de Sant Julià de Lòria. Els càrrecs directius del comitè parroquial d’Ordino els ocupen les següents persones: Isabel Orobitg (presidenta), Jordi Balsa (secretari) i Núria Fius (tresorera). L’acta de constitució del comitè està signada per deu persones, entre les quals hi ha les conselleres de Ld’A+I a la minoria del Comú d’Ordino, Sandra Tudó i Eva Choy. La presidenta del comitè parroquial d’Ordino, Isabel Orobitg, va explicar  que “el comitè neix amb la voluntat de recollir les inquietuds que preocupen la ciutadania de la parròquia d’Ordino”, i afegeix que “som un grup de gent conscient que hi ha moltes problemàtiques que s’han de solucionar en l’àmbit parroquial”. La constitució del comitè parroquial ordinenc sorgeix “arran de les reunions que un grup de persones fèiem cada mes, però sense forma jurídica, per elevar acords”, va indicar Orobitg.

liberals
Comú d'Ordino
Comentaris: 5

Comentaris

enhorabona i endevant ....
“el comitè neix amb la voluntat de recollir les inquietuds que preocupen la ciutadania de la parròquia d’Ordino”, JAJAJA. Doncs a La Cortinada tenim una inquietud i és que la Presidenta porta els seus gossos de raça perillosa sense lligar i sense morrio.
a l parròquia d'ordino no volem a una presidenta que parla malament a tots els veïns. No et cau la cara de vergonya? fora!
It is a shame this President fails to restrain her dangerous dogs in public in Ordino. It is even worse when her dogs attack and she denies it ever happened. This position requires an honest and responsible adult. This problem should be the first item on the agenda for the committee to fix. Many people in La Cortinada are concerned or have fear when they meet this president and her dangerous dogs along with her behaviour to fellow neighbours. If this is a serious Committee then the first task of the President is to take a long hard look at herself and if she is fit to lead. As it stands the committee is a joke with the current president. En Español con Google translate: Es una pena que este presidente no pueda controlar a sus peligrosos perros en público en Ordino. Es aún peor cuando sus perros atacan y ella niega que haya sucedido. Este puesto requiere un adulto honesto y responsable. Este problema debería ser el primer ítem en la agenda para que el comité lo arregle. Muchas personas en La Cortinada están preocupadas o temen cuando se encuentran con este presidente y sus peligrosos perros junto con su comportamiento hacia sus vecinos. Si se trata de un comité serio, la primera tarea del presidente es analizarse a sí misma y si es capaz de liderar. Tal como está, el comité es una broma con el presidente actual.
S'ha afegit una resposta per traduir-se al català, una altra vegada, si us plau, disculpeu l'estructura a mesura que estic fent servir Google translate: És una llàstima que aquest president no contingui els seus gossos perillosos en públic a Ordino. És encara pitjor quan els seus gossos ataquen i ella nega que hagi ocorregut alguna cosa. Aquesta posició requereix un adult honest i responsable. Aquest problema hauria de ser el primer punt de l'ordre del dia del comitè a arreglar. Molta gent a La Cortinada està preocupada o té por quan es troben amb aquest president i els seus gossos perillosos, juntament amb el seu comportament amb altres veïns. Si es tracta d'un comitè seriós, la primera tasca del president és fer-se un esforç molt llarg i si és capaç de liderar. Tal com està, la comissió és una broma amb l'actual president.

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic