Diari digital d'Andorra Bondia
La porta del departament de Tributs i Fronteres.
La porta del departament de Tributs i Fronteres.

Tributs i Fronteres reclama 2 milions d'euros per deutes sobre la taxa d'activitats econòmiques


Escrit per: 
Agències

El departament de Tributs i Fronteres reclama més de 2 milions d'euros a un total de 3.245 persones físiques i jurídiques en concepte de deutes pendents amb l'administració tributària relatius a la taxa d'activitats econòmiques corresponent al 2015, tal com consta publicat aquest dimecres al BOPA.

El departament de Tributs i Fronteres reclama a un total de 3.245 persones físiques i jurídiques una quantitat de 2.069.721 euros per l’impagament per la taxa d’activitats econòmiques corresponent al 2015. El llistat de les persones que tenen aquests deutes pendents amb l’administració tributària ha estat publicada aquest dimecres al Butlletí Oficial del Principat d’Andorra (BOPA).

A través de la publicació d’aquest edicte se’ls notifica els terminis que tenen per fer efectiu el pagament d’aquest deute ja que del contrari es procedirà a l’embargament de béns o drets. D’aquesta manera, s’informa que les persones tenen un termini d’un mes per fer efectiu el pagament, ja que passat aquest temps se’ls aplicarà un recàrrec del 20%. La quantitat que es reclama a més persones és la de 221,98 euros.

tributs deute BOPA
Número de vots: 369
Comentaris: 1

Comentaris

vull saber si dec algo, soc pensionista

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic