Diari digital d'Andorra Bondia
 La pitjor manera de dir adeu al WPT
La pitjor manera de dir adeu al WPT

La pitjor manera de dir adeu al WPT


Escrit per: 
Víctor Duaso
El World Padel Tour (WPT) va ser la gran aposta del malaguanyat empresari Miguel Lao i també màxim impulsor del complex esportiu Principadel. Va signar un contracte de tres anys. La primera edició, el 2017, va ser complicada per les inclemències meteorològiques; i a la segona, el 2018, va ser tot un èxit, amb un Poliesportiu d’Andorra que va mostrar bones entrades, en especial a les finals. Ahir al matí, el World Padel Tour (WPT) va fer oficial el calendari del 2019 i el Principat d’Andorra no estava present, i això que el contracte continuava vigent, i fins i tot es va parlar de canvi de dates i també de l’ampliació del contracte. 
La mort sobtada de Miguel Lao ha deixat un bon buit. Ell era el principal interlocutor amb el director general del World Padel Tour, Mario Hernando, que va explicar els motius del perquè les millors raquetes del món del pàdel no assistiran enguany al país i deixaran el Principat sense l’espectacle d’un esport força practicat arreu. A més, no tornarà al país, però iniciarà un capítol desagradable per deutes “importants” –com diu WPT– i per incompliment de contracte. “Nosaltres vam signar amb Principadel tres anys de contracte i l’últim era el del 2019. Vam enviar el condol per la desgraciada mort de Miguel Lao i vam deixar passar un temps prudencial, totalment lògic pel dol, però un cop vam contactar amb Principadel el vam explicar que hi havia un deute pendent generat de l’edició del 2018 i que també hi havia un contracte per complir. Vam enviar una carta i la resposta de Principadel va ser que no considerava la prova d’aquest any com a prioritària en els seus plantejaments. Nosaltres, per tant, vam decidir posar aquesta situació en mans del nostre equip jurídic”, va assegurar Mario Hernando. Aquests diners que reclama WPT –que no va voler parlar de xifres, en cap moment– pertanyen a una quantitat avançada pel WPT en concepte de premis per als jugadors i jugadores i també per a despeses d’organització. “La xifra més important és la dels premis a jugadors i jugadores que ells han cobrat, però que nosaltres vam avançar i se n’havia de fer càrrec Principadel. Ara tot està en mans del nostre equip d’advocats després d’haver complert amb tot el que se’ns havia demanat”. 
Per a Mario Hernando aquest deute és un important daltabaix per al WPT i també perquè la prova organitzada al Principat era una aposta també d’ells. “Havíem parlat d’una ampliació i també d’un canvi de dates amb Miguel Lao. Sento aquesta tragèdia, però aquest era un projecte de llarga duració i inclús hi ha un esborrany de contracte de renovació signat amb l’empresa Principadel, SL”. Sigui com sigui, el World Padel Tour no tanca les portes a tornar un dia al país quan aquest deute s’hagi saldat. “Ho hem fet tot per tornar i no hem estat nosaltres qui hem dit que no. Fa pocs dies vam decidir posar-ho tot en mans del nostre equip jurídic i vam esperar fins al final”, va sentenciar Mario Hernando.
Una part de les famílies Babot i Altimir  van entrar com a inversors de Principadel. Des del club tampoc es va voler entrar massa en detalls per l’absència del país al calendari del World Padel Tour. “Nosaltres només vam agafar el Principadel, i no l’empresa que organitzava els esdeveniments. A nosaltres, WPT ens va comentar la situació, però per a nosaltres el World Padel Tour no és una prioritat, ja que prou feina tenim per tirar el  projecte del club endavant”, va indicar Xavier Altimir. Aquesta ha estat la pitjor manera possible de dir adeu al World Padel Tour. Un projecte que només ha  gaudit de dos anys al país.
Principadel
Miguel Lao. World Padel Tour
Xavier Altimir
Mario Hernando
Comentaris: 1

Comentaris

Un altre triumf del Sr.ALtimir !!!! I vol fer politica jajajajajajajajaj

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic