Diari digital d'Andorra Bondia

L'opinió de...

imatge de Víctor Duaso

Víctor Duaso

Periodista

 

 

‘Eleccions...’
Mai he cregut en les eleccions. Com en diuen? Ah, sí! La coneguda festa de la democràcia. Prefereixo obviar les substàncies que devia ingerir l’il·luminat en qüestió abans de pronunciar aquest cant al sol i encunyar  aquest terme. A un ens del país i en plena operació Cautxú (el tresorer, a la presó; el secretari, en arrest domiciliari; i l’expresident, allunyat, d’aquella manera, de la FAF) hi haurà eleccions el 12 de setembre en les quals podran votar treballadors de l’ens, familiars dels afectats o implicats en el cas que són responsables de clubs, també altres que pertanyen als clubs i reben una nòmina per prestar serveis a l’ens, i alguns que han rebut molts i molts favors de la FAF per poder subsistir. Hi haurà una llista continuista i una d’alternativa. En total n’hi ha 25 més quatre vots, d’aquests quatre, dos són del col·lectiu arbitral i els altres dos del comitè d’entrenadors. No s’ha de ser gaire llest per saber qui votaran els uns i els altres. Jo faria el mateix i salvaria el meu sou, donaria suport a qui m’ha ajudat. Així que molt complicat ho tindrà la candidatura alternativa, que es podria aferrar al sumari de l’operació Cautxú. Aquestes eleccions de la FAF, com moltes altres eleccions, serà com jugar una partida de pòquer amb les cartes marcades. Un sap que per molt bona mà que tingui la majoria, la minoria, tot i tenir cartes pitjors, guanyaran sempre la partida. Així que  fins que un no canvïi de baralla o de normes, a mi em permetran que a les eleccions de tots els llocs, en comptes de batejar-les com la festa de la democràcia, les rebategi com la dictadura dels idiotes. I és que sempre hi ha trampetes, petites potser per a alguns, però trampetes. I també hi ha molts que es pugen al cavall guanyador i a viure. El futbol sempre és secundari...

 

Comentaris: 2

Comentaris

Si algú ha fet alguna cosa malament a la federació ho pagarà com en qualsevol altre lloc,sense oblidar-nos de la presumpcio d'innocència clar.. el personal de la FAF sempre ha treballat moltíssim per millorar el futbol al país, per als equips i per als jugadors de qualsevol edat, el que dius és demagogia pura, i si guanyessin serà perquè es valoren els anys de feina i no els rumors o que una o dos persones hagin pogut cometre errors.

Els alternatius o no idiotes segons l'article han d'anar perseguint a la gent per a què s'apunti a la seva llista perquè no creuen en el seu projecte, no tenen ni idea de com fer les coses i no dius que tots volen estar a la federació per viure del cuento? doncs perquè volen entrar aquests? o aquests son diferents? també es rumoreja que han ofert els llocs de treball de premsa de la FAF si guanyen a alguns periodistes.. i per això els fan la pilota.. suposo que tot son rumors "idiotes" com les eleccions no?

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic