Diari digital d'Andorra Bondia
El cartell es va posar a l’eixugaparabrisa del vehicle mal estacionat.
El cartell es va posar a l’eixugaparabrisa del vehicle mal estacionat.

Denuncien la invasió d’una plaça d’aparcament reservada


Escrit per: 
M.P.A.

L’Associació de Persones amb Diversitat Funcional del Principat d’Andorra (Amida) no descarta fer adhesius per enganxar als vehicles que aparquin a les places reservades per a les persones amb discapacitat, després que els arribés la foto “segurament d’un usuari” que es va trobar la plaça ocupada i va col·locar un full amb el text: “Enhorabona! Ja tens l’aparcament... Ara només et falta la discapacitat”. La presidenta d’Amida, Agustina Grandvallet, va afirmar que “donen ple suport” a la iniciativa. De fet, aquest és un dels cavalls de batalla de l’associació. “És una lluita terrible”, va emfatitzar Grandvallet, que va tornar a demanar “més control”, sobretot als espais públics perquè es respectin aquestes places reservades.

denuncien
invasió
plaça d’aparcament
reservada
Comentaris: 2

Comentaris

El aparcamiento del Leclerc es una vergüenza. La gente no respeta las plazas asignadas para discapacitados o embarazadas. Cuando acudes al punto de información para hacer una reclamación no hacen caso, y tampoco avisan por megafonía. Los propios transportistas aparcan en esas plazas y encima te dicen "era solo un momento".
Bon dia i Bona iniciativa. Durant uns anys vaig tenir un familiar amb discapacitat, malauradament ens va deixar massa d’hora ... era un problema recurrent amb el que ens trobavem massa sovint... cadira de rodes per montar, ajudar al ser estimat... i necessitat d’un espai ampli que no sempre estava lliure doncs els aprofitats i desconsiderats en feien us a la seva conveniencia. Pero també ens vam trovar amb un problema afegit que s’hauria de regular. Persones amb capacitats plenes, feien ús de les targetes de minusvalia d’algún familiar per aprofitar-se de la plaça lliure. Vaig denunciar-ho diverses vegades, pero no me’n vaig sortir, era un problema molt recurrent i molt trist veien la poca consideració envers les persones discapacitades

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic