Diari digital d'Andorra Bondia

Fins quan abusareu de la nostra paciència?


Escrit per: 
Consell editorial

La paciència no només de Catilina, sinó també dels ciutadans que responsablement s’han vacunat té un límit, així que seran legió els que aplaudiran la decisió que presumiblement prendrà avui el consell de ministres d’estendre l’obligatorietat del passaport Covid a bars, restaurants i gimnasos. En el cas dels hotels no sembla que Salut ho tingui encara del tot clar. En tot cas, es tracta d’una mesura que va en la línia dels països veïns i que òbviament pretén frenar l’alarmant rebrot registrat els últims dies, que ens ha portat a un nombre de contagis similar al que hi havia fa quasi any. La diferència és que dotze mesos enrere hi havia una trentena de pacients a l’hospital, una desena dels quals, a l’UCI, i avui són cinc i tres. I aquesta diferència abismal només es pot atribuir a una causa: la vacunació massiva. Per això és vital que s’immunitzin els ciutadans que encara no ho han fet. I les noves mesures són una forma indirecta de recordar la necessitat imperiosa de vacunar-se als repatanis, que veuran reduïda de forma substancial, però també justa i necessària, la seva vida social. És lamentable haver d’arribar a aquests extrems, però s’ha comprovat que la irresponsabilitat i la insolidaritat d’alguns és immune a les dades hospitalàries i a les conclusions que se’n desprenen. Perquè convé no oblidar-ho: bona part de la solució a la pandèmia passa perquè es vacuni tota la població vacunable. Tota. 

Comentaris: 6

Comentaris

Deien que la pandèmia faria millor persones, però lo únic que ha fet és una bona pandilla de MISERABLES, que veu normal que es discriminin persones pel sol fet de triar lliurement com tenir cura de la seva salut. La vostra sorpresa serà tal que encara que es tanqui els no "vacunats" a una gàbia, les dades seguiran empitjorant, i aleshores, a qui culpareu? I us posareu dosis i dosis d'aquest medicament genètic experimental i la culpa serà sempre dels que han triat no ser conillets d'Índies. El que no vegi l'engany en tot això és que està completament ceg. Jo no em penso posar ni una dosis més, perquè des de que em van inocular aquest verí, no m'he tornat a trobar bé.
Doncs ara és que enviarem a la premsa de Catalunya i Espanya que no vinguin Andorra a la puríssima per què el no vacunats no podran fer-hi res ! Redacció Vanguardia, La mañana , Expansión ,El Segre , Diari de Lleida i més ....
Claroooo, vinga que els pobrets tontos es vacunin mentres jo em dedico a viure la bona vida, sou vosaltres els MISERABLES!
Vergonya d'editorial, menyspreant i posant com a miserables a una part de la població que tria el seu dret i risc !! No se qui te més paciència, si els no vacunats que aguanten la deixadesa d'una part dels presumiblement immunitzats, que van escampant a tort i dret el virus a tothom, inclús els vacunats, que de pas van perdent l'eficacia de la milagrosa solució. Una mica de sentit comú miserable editorial.
Completament d'acord. No només s'armonitza l'actuació amb els veins, és una questió europea i qui desentoni quedarà aillat. Les persones igual.
Repatanis? Quin menyspreu, irresponsables? Insolidaria? Poder el que ha decidit no posar-se el vacci es el que ajudat a la veina a pujar la compra a casa. Qui us penseu que sou? Per jutjar d aquesta manera?

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic