Diari digital d'Andorra Bondia
El centre sociosanitari el Cedre.
El centre sociosanitari el Cedre.

Convocatòria per cobrir sis places d'auxiliar d'infermeria al Cedre


Escrit per: 
Agències

El Servei Andorrà d'Atenció Sanitària (SAAS) ha fet públic aquest dimecres al Butlletí Oficial del Principat d'Andorra (BOPA) un edicte per procedir a la cobertura de sis places de nova creació a jornada completa com a auxiliar d'infermeria al centre sociosanitari del Cedre. Els requisits per a poder optar al procés de selecció són tenir un cicle formatiu de grau mitjà en la branca sanitària, o un diploma d'ensenyament professional en professions sanitàries i socials o equivalent, juntament amb un bon nivell de català.

Les principals funcions a desenvolupar seran cures auxiliars als usuaris com a membre de l'equip d'infermeria. Així, el SAAS ofereix un contracte indefinit amb una retribució bruta anual de 19.569,42 euros per un total de 1.776 hores a l'any.

Tots els interessats hauran de presentar una sol·licitud signada, acompanyada del curriculum vitae, títols compulsats i documentació acreditativa de l'experiència dins del termini màxim de catorze dies naturals a partir d'aquest dimecres.

auxiliars d'infermeria
Cedre
Comentaris: 1

Comentaris

Estic molt interesat en la feina. Tinc un dubte que son compulsats . Tambe el permis de treball el tramiteu vosaltres? Tarda molt en tramitarse?

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic