Diari digital d'Andorra Bondia

10.217 euros per als treballs al jaciment de la Margineda


Escrit per: 
Redacció


El Govern ha atorgat una subvenció de 10.217,50 euros per al projecte de consolidació d’urgència de les restes arqueològiques malmeses del jaciment de la Margineda i per a l’estudi tècnic de consolidació integral del jaciment.

Tal com s’estipula en l’atorgament d’aquesta ajuda, aquesta quantitat correspon al 50% del pressupost del projecte. De l’altre 50% se’n farà càrrec Molines Patrimonis. Com assenyalen els responsables, aquesta nova intervenció arqueològica tindrà lloc la primavera de l’any que ve.
Aquesta subvenció s’emmarca en el programa que el Govern ha establert per concedir ajuts per a la conservació integrada, la restauració, el manteniment i la millora del patrimoni cultural. Aquestes ajudes s’adrecen tant a les persones físiques com jurídiques, a les entitats privades sense ànim de lucre i als organismes públics pel període 2010-2011.
A partir d’ara Molines Patrimonis haurà d’acreditar l’inici de les obres abans de l’1 de juny de l’any que ve a través de la certificació emesa pel tècnic o el director de l’obra, amb la qual cosa es podrà tramitar el pagament del 30% de la subvenció, i el 70% restant s’atorgarà quan s’acrediti l’acabament dels treballs.
L’atorgament d’aquesta ajuda també implica que els responsables hauran de trametre tot un seguit de documents un cop l’obra es doni per acabada, com per exemple una memòria final de la intervenció.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte