Diari digital d'Andorra Bondia

6.800 persones visiten ‘Egipte: el pas a l’eternitat’ al CAEE


Escrit per: 
Redacció

Aquest diumenge ha estat l’últim dia que s’ha pogut veure l’exposició Egipte: el pas a l’eternitat, la mostra més visitada des que el Centre d’Art d’Escaldes-Engordany (CAEE) va obrir les seves portes el 12 de setembre del 2005.

I és que des del 4 de juny, 6.800 persones s’han apropat al CAEE per descobrir aquesta mostra, del Museu Egipci de Barcelona - Fundació Clos. Aquesta xifra ha fet situar el nombre global de visitants del CAEE durant aquest any en més d’11.000.
Al marge de les persones que han visitat la mostra per compte propi, que han estat 3.852, l’interès per descobrir aquesta exposició del Museu Egipci de Barcelona també ha quedat palès amb l’èxit que han tingut les diverses activitats paral·leles que s’han organitzat, com és el cas dels tallers didàctics.
Així, durant tot el mes de juny i des del començament del nou curs escolar, 994 infants dels tres sistemes educatius han participat en tallers sobre l’exposició i 1.456 persones han assistit a les visites guiades.
A les visites nocturnes hi han participat 207 persones i les tres xerrades sobre la cultura egípcia n’han atret 145. La resta d’activitats, com els Dissabtes d’art o les visites amb motiu del Dia mundial del turisme, han portat 146 visitants.
Segons els responsables del CAEE, els motius d’aquest èxit cal buscar-los en la fascinació, l’interès o la curiositat que provoca la mil·lenària cultura egípcia, i la mostra ha estat una oportunitat única de veure bona part d’aquest llegat a través de 80 objectes: des d’espectaculars sarcòfags i màscares funeràries fins a tota mena d’utensilis.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte