Diari digital d'Andorra Bondia

Concurs d’idees per recuperar el pessebre vivent a Escaldes


Escrit per: 
Agències

El Comú d’Escaldes ha convocat un concurs d’idees sobre el pessebre vivent, representació cultural que es va començar a desenvolupar a la parròquia l’any 1955 i que van durar fins al començament dels anys 60.

Atesa la importància que ha tingut tant per a la parròquia com per a Andorra aquesta tradició, i coincidint amb la capitalitat de la cultura catalana 2011, la corporació ha dedicat l’espai Herència al Pessebre vivent. L’objectiu és recuperar el pessebre per posar en relleu la tradició i donar-la a conèixer a la població, sobretot entre els més joves. De la mateixa manera, també es vol retre homenatge als pioners del pessebre vivent, als seus creadors i a totes les generacions de ciutadans de la parròquia que el van fer possible. Aquest concurs d’idees està obert a totes les possibilitats, ja que el format és lliure i pot ser presentat en qualsevol suport.
Les persones interessades han de presentar una proposta que plasmi una representació adequada de tot el que va significar el pessebre vivent d’Engordany per als habitants de la parròquia. La proposta artística ha de contenir una oferta econòmica indicant el preu total ofert per a la prestació dels treballs licitats, així com una memòria explicativa de la proposta artística amb l’explicació i metodologia de la proposta de recuperació, la proposta de presentació dels continguts, de disseny, de fotografia i totes aquelles altres propostes que el licitador cregui oportú afegir.
Els membres del jurat tindran en compte la creativitat, originalitat, aspecte educatiu, factibilitat, accessibilitat, impacte i cost de totes les propostes. 
En tots els casos el sostre econòmic aproximat que es pot destinar per posar en pràctica la proposta és de 15.000 euros.
El guanyador del concurs rebrà un premi de 2.000 €, a compte dels honoraris de la direcció per l’execució de la proposta escollida i serà, per tant, el responsable de portar-la a terme, en la mesura que aquesta hagi estat adjudicada.
El termini de lliurament de les propostes finalitza el dia 29 de setembre del 2010, a les 17.15 hores.

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic