Diari digital d'Andorra Bondia

El Museu del Perfum registra una davallada del -33,70% de visitants


Escrit per: 
Agències


El Museu del Perfum ha registrat un decreixement de -33,70% de visitants durant el 2009, tot i que ha augmentat en un 23,70% el número de ciutadans del Principat que han anat a conèixer les instal·lacions aquest any passat.

 En total han passat 3.073 persones pel museu Els visitants espanyols, tot i haver crescut molt en nombre durant el 2007, és el col·lectiu que ha registrat una davallada més gran durant el 2008 i el 2009. Des del museu s'atribueix aquest descens 'a la crisi mundial i a la baixada de turistes al Principat'. L'augment de visitants del país, l'únic col•lectiu que ha crescut, demostra 'la importància de les visites de les escoles així com de diferents associacions i de les activitats puntuals del Museu'.
 
El número de visitants al Museu del Perfum durant el 2009 ha caigut de -33,70% en comparació amb el 2008. La davallada ha estat durant tots el mesos excepte a l'abril, el juny i el desembre. La quantitat de visitants pel Dia Internacional dels Museu del mes de maig del 2009 no ha pogut superar la visita de les escoles durant aquest mes en el 2008. En canvi la visita de les escoles ha ajudat durant el mes de desembre a mantenir un bon índex de visitants.

La baixada de visitants espanyols ha fet que passessin de ser les tres quartes parts dels visitants durant els dos primers anys de vida del museu, a significar la meitat de les visites durant el 2009. Com a conseqüència, els francesos han augmentat la seva proporció arribant a ser el 30% dels visitants. També ha augmentat la proporció de visitants del país en un 13%. Els belgues i els holandesos han estat els següents col·lectius més nombrosos, amb un registre similar als anys anteriors, tot i que abans eren superats pels russos i els portuguesos.

Els mesos de mes afluència de visitants han estat l'abril i el maig, i a l'estiu els mesos d'agost i setembre. Entre els quatre mesos sumen 1.806 visites, el 58% del total de l'any. En el mes de maig cal destacar el Dia Internacional dels Museus, en el que el Museu del Perfum va tenir una assistència de 126 persones, i també van tenir 'molt èxit' les nits d'estiu i el Dia Internacional del Turisme.
 

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic