El Pidasa supera l’Escale i agafa el liderat junt amb Matecosa i Lusitans

Ja no queden equips a la Primera Divisió que sumin els seus partits per victòries. Aquesta condició només la mantenia l’Escale UE Santa Coloma. Però en la tercera jornada ha conegut la derrota en el derbi, així que perd l’etiqueta de líder, posició que ara ocupa un triumvirat.

El derbi colomenc era el partit de la jornada. L’Escale tenia l’opció de deixar enrere un rival directe, però es va trobar amb tot el contrari, amb un Pidasa que va aconseguir el triomf (2-0). Xinos obria el marcador just abans de la mitja hora, mentre que Pousa posava més diferències amb el segon, al principi de la segona part, per al conjunt del Luis Blanco.

Al que li va costar més adjudicar-se la victòria del que en un principi es podia esperar va ser el Matecosa UE Sant Julià, un dels tres que ocupen el lideratge. Va vèncer a un batallador CE Principat per 3 a 2. Gabi Riera marcava el primer per als lauredians al minut 39. Ruiz feia el segon al 54, però només dos minuts més tard Fillola retallava diferències, així que el matx s’obria. Però el Matecosa va reaccionar encara més ràpid perquè al m. 57 Kiko materialitzava el tercer.

A les acaballes del partit el Principat va patir fins a tres expulsions, totes amb targeta vermella directa. Veloso i Alfaya per protestar i Da Silva per una dura entrada. Tot i trobar-se amb aquest panorama, el Principat no es va rendir. San Nicolás marcava, així que els darrers cinc minuts van ser de patiment per als lauredians.

L’últim a escalar fins al liderat va ser el Construccions La Posa FC Lusitans. En el darrer partit de la jornada va superar el Ranger’s FC (6-0). Tot i la golejada, el marcador no es va moure fins a la segona part. Veloso estrenava el compte per al Lusitans al 54 i en els darrers 20 minuts marcaven Bertran dues vegades, el segon de penal, Victor Hugo, Marinho i Raya. Maicon va errar una pena màxima.

El matx entre la UE Engordany i el Construccions Modernes Inter Club Escaldes va concloure amb empat a un. Varsi va avançar l’Engordany al 76 i De Alemida igualava al minut 85.