Diari digital d'Andorra Bondia
El segon càsting d’‘Art de garatge’ serà definitiu per iniciar el rodatge
El segon càsting d’‘Art de garatge’ serà definitiu per iniciar el rodatge

El segon càsting d’‘Art de garatge’ serà definitiu per iniciar el rodatge


Escrit per: 
P.G./Foto: Jonathan Gil

Amb els d’ahir, els d’avui i els que van participar en el primer càsting, prop d’un centenar de persones s’han interessat per participar en la nova temporada d’Art de garatge. Un nombrós número de talent que “ha sorprès gratament” els directors de la sèrie, com va explicar ahir Daniel Arellano. 
El codirector amb Héctor Romance va manifestar que es feia aquest segon càsting, que va començar ahir i que culmina avui, per diverses raons. “Perquè hi va haver molta gent que no va cabre en el primer càsting o no li van anar bé aquells dies i també perquè encara tenim dubtes de molts personatges”, va explicar. Per tant, amb aquest segon càsting es vol decidir ja definitivament els actors.
Arellano va manifestar que encara es tenen dubtes tant pels protagonistes, sis en total, com pels secundaris, que en són una desena, “però a més volem que els figurants sàpiguen estar davant la càmera perquè volem crear situacions extremes i s’ha de saber actuar”. El codirector va manifestar que l’objectiu és gravar aquest primer episodi pilot al setembre que es titularà L’Impacte i on es vol començar la nova temporada amb una catàstrofe natural que succeeix a Andorra. L’impacte del càsting ha estat molt gran. Sobretot a les xarxes socials, segons va explicar Arellano. 
El calendari establert és fer el rodatge d’aquest capítol pilot la primera setmana de setembre, “però la postproducció preveiem que serà llarga perquè volem introduir-hi efectes especials, i esperem que tot estigui enllestit a finals d’any o a principis del vinent”, va comentar Arellano. 
Tot i això, i també a causa de l’alta repercussió que ha tingut aquesta prèvia de la segona temporada de la sèrie, els directors tenen previst fer un acte de presentació del capítol a Andorra, prèviament a introduir-lo en el circuit comercial que serà exposat per mitjans privats, web sèries, i festivals de ficció, a més d’altres cadenes públiques com TV3. “Volem exportar-lo en l’àmbit mundial a través de molts canals”, va comentar el codirector.

 

 

Art de garatge
càsting
Héctor Romance
Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic