Diari digital d'Andorra Bondia
Imatge de l'església després de l'ensorrament del campanar.
Imatge de l'església després de l'ensorrament del campanar.

La reconstrucció del campanar de Sant Vicenç d'Enclar, més a prop


Escrit per: 
Agències / Foto: ANA

L'executiu ha aprovat la licitació de la intervenció de reconstrucció del campanar de l'església de Sant Vicenç d'Enclar, aprofitant l'actuació per a incidir en l'adequació de l'interior del temple, així com millorar el seu entorn més proper. El concurs és nacional, de procediment obert i modalitat de contractació ordinària i les empreses interessades tenen temps fins al proper 23 de setembre per presentar oferta en horari d'atenció públic del Servei de Tràmits.

Setena fase del fons discogràfic de Ràdio Andorra

D'altra banda, el consell de ministres també ha aprovat la licitació del concurs per adjudicar els treballs de la setena fase de catalogació i dinamització del fons discogràfic de l'antiga Ràdio Andorra. La licitació té la finalitat de descriure i catalogar 5.000 discos de vinil i 1.500 de transcripció aproximadament, i seguir dinamitzant el fons, en un termini màxim de 9 mesos.

Els treballs d'inventari i descripció es van iniciar el 2013 i després de sis campanyes, hi ha: més de 90.000 discs netejats, enfundats i prop de 23.500 catalogats i accessibles en línia. En total, més de 700 caixes d'arxiu definitiu que representa la totalitat dels discs més antics de la col·lecció de l'antiga Ràdio Andorra i bona part dels discos senzills. El concurs és nacional, de procediment obert i modalitat de contractació ordinària i les empreses tenen temps fins al proper 23 de setembre per presentar les seves ofertes.

Web pel Relat Nacional d'Andorra

Finalment, el Govern ha licitat els treballs per elaborar el futur portal web del Relat Nacional d'Andorra. Cal recordar, que l'any 2019 es van iniciar els treballs d'elaboració del Relat Nacional d'Andorra, dedicat a la preparació del discurs per al futur Museu Nacional, i que té la voluntat d'esdevenir una eina per a l'explicació de la història i el territori d'Andorra, així com de les relacions amb les comunitats veïnes.

Així, en el marc de l'estratègia digital del relat, l'executiu vol crear una plataforma web en la qual es pugui incorporar el contingut del relat de forma fàcil i que integri els diversos canals de comunicació en línia com llocs web o comunicats digitals, entre d'altres. Les empreses també disposen fins al proper 23 de setembre per presentar les seves ofertes.

Enclar
reconstrucció
Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic