Diari digital d'Andorra Bondia
El director de FEDA, Albert Moles, va presentar ahir la nova marca FEDA Solucions.
El director de FEDA, Albert Moles, va presentar ahir la nova marca FEDA Solucions.

Amb informació es pot estalviar fins a un 20% en la factura de la llum


Escrit per: 
M.S.C. / Foto: C.G.

Amb una bona gestió de l’energia elèctrica i amb informació dels seus preus es pot arribar a reduir entre un 10% i un 20% el cost de la factura. És per aquest motiu que FEDA treballa per posar a disposició dels clients productes que facilitin l’estalvi i el confort a la llar, un objectiu que passa per oferir assessorament als usuaris o l’arrendament de paquets de domòtica, entre altres aspectes. En aquest sentit, el director de la companyia, Albert Moles, va afirmar que “cal donar senyals clars de quan l’energia és cara i quan és barata”, al mateix temps que va avançar que en el futur el més car serà la potència i les puntes de consum. Una via per pagar menys serà, doncs, desplaçar el consum a altres hores.
Aquesta és una de les línies de negoci que a partir d’ara es veurà englobada en la nova marca que va presentar ahir la companyia, FEDA Solucions. Moles va explicar que sota d’aquest paraigua s’hi aplegaran els serveis que giren a l’entorn del món de l’energia relacionats amb l’estalvi, l’eficiència i la sostenibilitat, i que van més enllà dels serveis elèctrics tradicionals. Així, la marca també inclou la xarxa de carregadors per a vehicles elèctrics a la via pública (que actualment té una vintena de punts i que es preveu ampliar a mesura que vagi creixent el mercat), els carregadors per a les llars i empreses del país, la plataforma de mobilitat i el seguiment i millora energètica de grans edificis. Amb relació als aparells per  carregar a les cases o empreses, Moles va dir que la voluntat és posar a disposició del client l’última tecnologia per millorar les càrregues i vetllar perquè no es sobrecarregui la xarxa. I quant al seguiment i millora de grans edificis, FEDA monitoritzarà fins al 2020 vint immobles del Govern i, a partir d’aquí, donarà consells per optimitzar el consum d’energia. Tots aquests productes i serveis es poden consultar al web www.fedasolucions.ad.
El director de FEDA va explicar que la voluntat de la companyia és separar el negoci elèctric de la resta. Això ja es va fer amb FEDA Ecoterm (que fa referència a les centrals de cogeneració) i, ara, amb FEDA Solucions. Moles va recordar que l’aposta de l’empresa és desenvolupar els altres models de negoci amb la implicació del teixit econòmic andorrà. 

FEDA
energia elèctrica
informació
preus
factura
llum
Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic