Diari digital d'Andorra Bondia
La seu d'Andbank España a Madrid.
La seu d'Andbank España a Madrid.

Andbank España llança el fons Atalaya, que invertirà en hotels vacacionals situats en les principals zones de platja


Escrit per: 
Redacció/Foto: Andbank

Andbank España ha iniciat la comercialització del fons de capital de risc Atalaya, estructurat i gestionat per Navis Capital Desarrollo, que té previst invertir en hotels vacacionals situats en les principals zones de platja de la costa espanyola, i la viabilitat de la qual s'ha vist afectada de manera conjuntural per la crisi del coronavirus. 

Amb una grandària objectiva d'entre 150 i 200 milions d'euros, palanquejament inclòs, Atalaya preveu la compra d'entre 6 i 10 hotels de 4 estrelles, de mida mitja, d'aproximadament entre 150 i 200 habitacions de mitjana, i situats fonamentalment a les Balears, Canàries i Costa del Sol, destins habituals del turisme de sol i platja nacional i europeu. Amb l'objectiu de proporcionar més protecció a la inversió, el vehicle adquirirà tant el negoci hoteler com els immobles. 

THB Hotels, grup empresarial de propietat 100% familiar, especialitzat en la gestió d'hotels de costa des de fa 30 anys, serà l'operador preferent dels actius adquirits per aquest.

La previsió de durada del fons és de 6 anys i la TIR objectiva és pròxima al 15%. El director de producte d’Andbank España, Eduardo Martín, ha recordat que “la crisi originada pel coronavirus ha impactat de manera molt significativa en el sector hoteler espanyol" i ha remarcat que "les nostres anàlisis mostren que és una situació conjuntural i que quan s'iniciï la recuperació de la indústria, començarà pels hotels de vacances de costa”.

Per part seva, Stephan Koen, soci de la gestora Navis Capital Desarrollo, considera que “la inversió en Atalaya és una oportunitat per l'inversor per a l'obtenció d'un retorn atractiu sobre una inversió en el sector hoteler i amb un subjacent immobiliari que ofereix una protecció addicional a l'inversor.”

El fons de capital de risc Atalaya, registrat en la CNMV, està dirigit a grans patrimonis i clients de banca privada i requereix un tiquet mínim d'inversió de 250.000 euros.

Andbank
España
llança
fons
Atalaya
invertirà
hotels
vacacionals
situats
principals
zones
platja
Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic