Diari digital d'Andorra Bondia
El portaveu d’Andorra Telecom, Carles Casadevall.
El portaveu d’Andorra Telecom, Carles Casadevall.

Andorra Telecom aposta per una tarifa modular en la fibra òptica


Escrit per: 
M.S. / Foto: B.N

“Canvi radical” en l’oferta de fibra òptica d’Andorra Telecom. I és que la companyia ha optat per eliminar els tretze paquets “molt definits i tancats” que hi havia fins ara i apostar per una tarifa modular en què cada usuari podrà dissenyar i escollir el seu propi paquet “com vulgui i en l’ordre que vulgui”.
Així ho va explicar ahir el portaveu d’Andorra Telecom, Carles Casadevall, que va precisar que la nova oferta s’aplica ja des de  l’1 de desembre passat i que aquest cap de setmana s’ha procedit a la migració de fins a 30.000 paquets de fibra òptica cap a la nova tarifa modular.
A més, el canvi en l’oferta, que comporta un “petit ajustament” de preus per als usuaris actuals que poden pagar entre 0,93 euros menys i 0,89 euros més segons els serveis contrac-tats que tinguin, ve acompanyat de dues millores com són la supressió del límit de GB d’Internet i que el canal Movistar Series del dial 20 passa a ser gratuït,  de manera que tots els abonats que tenien el paquet  Movistar+ a partir d’ara el tindran inclòs.
L’aposta per l’oferta modular, que com va recordar el portaveu d’Andorra Telecom es va començar a aplicar l’octubre passat, quan el paquet de futbol es va dividir en tres opcions, parteix d’un paquet bàsic de telefonia i internet per 27 euros, que inclou tarifa plana a fixos nacionals, 300 minuts a mòbils nacionals, 300 minuts a fixos europeus i d’Amèrica del nord i accés a Internet d’1Mbps fins a un màxim de 7GB.
 A partir d’aquí les combinacions per als usuaris són múltiples. En el cas de la telefonia fixa, paquets suplementaris de 300 minuts a fixos nacionals per 3 euros i de 300 minuts en trucades internacionals, tant a fixos com a mòbils, per 10 euros.
 En el cas d’Internet es podrà escollir la velocitat, 300 Mbps per 25 euros, o 700 Mbps per 35 euros, mentre que pel que fa a la televisió es podrà triar el contingut dels diferents paquets. En aquesta línia, Casadevall va explicar que el Movistar+ Familiar passa ara a denominar-se Movistar+Selección i que igual que fins ara té un cost de 23 euros. El Movistar+ TotalPlus, que inclou tot el futbol, cinema i sèries, mantindrà un preu de 70 euros, també com fins ara. A més hi ha un paquet bàsic més econòmic, de 18 euros,  amb Movistar Series i els canals d’entreteniment #0 i #Vamos i eSports.
Entre les novetats, Casadevall va explicar que també es preveu que es puguin afegir fins a cinc mòbils al paquet contrac-tat que comparteixen “la bossa de comunicacions”. Així, el primer mòbil aporta tarifa plana nacional, 8GB i 100 minuts en trucades internacionals i en roaming, mentre que cada mòbil que s’inclogui amb un cost de 18 euros, afegeix 2GB a la bossa compartida. A més, com va recordar el portaveu d’Andorra Telecom, és possible també afegir mòduls de trucades i de GB addicionals.
Així mateix, en l’àmbit de la seguretat, la companyia ofereix un mòdul de seguretat residencial, que per 5 euros inclou un antivirus i el control parental, i també un mòdul de seguretat professional, ja més avançat, amb un preu de 16 euros.

Andorra Telecom
fibra òptica
tarifa
modular
aposta
Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic