Diari digital d'Andorra Bondia

Avanç de fons de 300.000 € per reformar l’administració


Escrit per: 
Redacció


El Govern ha aprovat un decret pel qual s’autoritza un avanç de fons de 292.240 euros per finançar el projecte de descripció i valoració dels llocs de treball de l’administració general, l’elaboració del llibre blanc sobre la Llei de la funció pública i l’estudi per al desplegament de les carreres professionals de l’administració, segons va recollir ahir el Butlletí Oficial del Principat d’Andorra (BOPA).

Segons s’assenyala en el decret, aquest pla d’accions per a l’any 2010 és fruit d’un estudi elaborat durant l’any passat per al diagnòstic i la proposta de millores del sistema de gestió i avaluació de l’acompliment (GAdA).
Així mateix, del decret es desprèn que la descripció i la valoració dels llocs de treball de l’administració general, que corresponen a uns 800 llocs de treball, comporta una despesa de 175.760 euros. Pel que fa a l’elaboració del llibre blanc sobre la Llei de la funció pública, la despesa puja a 54.080 euros. I finalment, l’estudi per desplegar les carreres professionals de l’administració suposa una despesa de 62.400 euros.
En cap dels tres casos, les despeses no estaven previstes en la partida corresponent del pressupost per a l’exercici 2009 i, en conseqüència, no es disposa de la dotació pressupostària suficient que correspondria a la dotzena part del pressupost de l’exercici 2009.

Activació de crèdits
D’altra banda, en la sessió del consell de ministres d’ahir l’executiu va acordar la posada en vigor de diferents crèdits plurianuals previstos per a aquest any però que ja havien estat votats en exercicis anteriors.
D’aquesta manera, el total de tots aquests crèdits és de 6,1 milions i es corresponen amb diferents obres que l’executiu duu a terme. Així, una de les partides més importants és la de 1,2 milions per a les obres de construcció del mòdul de menors del Centre Penitenciari de la Comella així com per a la realització de l’aparcament a la planta baixa i d’uns locals a l’altell.
També hi ha una partida de 2,3 milions d’euros per a la millora de la carretera general 2 al tram comprès entre Soldeu i el Pas de la Casa, així com d’altres partides corresponents a obres del ministeri d’Ordenament Territorial. També hi ha previstos, dins d’aquesta quantitat, treballs de millora de les proteccions de torrents i rius i una partida per a l’apartat d’infraestructures escolars, esportives i d’altres.

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic