Diari digital d'Andorra Bondia

Crèdit Andorrà amplia als particulars el servei d'ingressos amb targeta a les oficines automàtiques


Escrit per: 
Agències

Crèdit Andorrà ha ampliat el servei que ofereix a través de les oficines automàtiques i zones automàtiques de la xarxa del banc.

Així, els posseïdors de qualsevol targeta de l’entitat, ja sigui de crèdit o de dèbit, ja poden ingressar diners als terminals d’ingressos ubicats en aquests punts. Fins ara, aquest servei només estava dirigit a empreses i comerços, que disposaven d’una targeta específica per operar-hi, però vist l’èxit d’ús i la demanda, el banc ha decidit ampliar el servei als particulars.
El nou terminal d’ingressos accepta bitllets i monedes. A diferència dels caixers automàtics tradicionals, l’ingrés al compte és immediat, com si es fes a través d’un gestor en una oficina convencional. D’altra banda, el nou servei minimitza el risc d’error en el càlcul de l’import ingressat, ja que el terminal fa un recompte automàtic de l’import i genera un comprovant detallat, mentre que al caixer automàtic tradicional el client havia de comptar manualment els diners ingressats.
Paral·lelament, Crèdit Andorrà també ha ampliat recentment les zones de serveis automàtics 24 hores, per fer-les accessibles a tothom. Actualment, l'entitat té tres oficines automàtiques: a Illa Carlemany, Arinsal i Soldeu, i vuit zones de serveis automàtics: a les oficines de la Seu Social, Plaça Rebés, Prada Ramon, Escaldes, Encamp, la Massana, Sant Julià de Lòria i el Pas de la Casa.
Des de la seva posada en marxa el juliol del 2009, el nombre de comerços que utilitzen aquestes instal·lacions per fer ingressos o dispensar moneda s'ha incrementat de manera continuada. Els serveis eren utilitzats per més de 500 empreses fa un any i mig i actualment ja en fan ús un total de 911. Des dels inicis, s’han registrat 95.230 operacions, 55.191 en el terminal d'ingressos, i 40.039 en el dispensador de xavalla. Els mesos de més ús són gener, febrer, març, agost i desembre, que corresponen als períodes de major activitat comercial.
De totes les operacions que es poden fer a les oficines i zones automàtiques, el servei més utilitzat és el d'ingressos. En l'últim any, entre el novembre del 2010 i l'octubre del 2011, els terminals d’ingressos han registrat 29.428 operacions,
un 33% més que durant el mateix període de l'any anterior. La directora de l'Àrea de Banca Comercial, Sílvia Cunill, ha destacat que l'èxit d'aquest servei demostra 'l'encert de crear un servei que aporta valor afegit i s’adapta a l'activitat comercial del país'.
 

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic