Diari digital d'Andorra Bondia
L'edifici central de Crèdit Andorrà.
L'edifici central de Crèdit Andorrà.

Crèdit Andorrà anuncia nous nomenaments en l'estructura directiva


Escrit per: 
Agències / Foto: Eduard Comellas

El Grup Crèdit Andorrà ha designat nous membres al seu equip de direcció. Joan Ramon Mas pren les responsabilitats de director de Comunicació Corporativa, Màrqueting i Transformació Digital Clients; Eduard Galceran esdevé director d’Innovació i Projectes Estratègics, i Ramon Lladós ha estat nomenat director de grup de l’àrea d’Auditoria Interna, càrrec que ha estat aprovat en espera de la ratificació per part de l’Autoritat Financera Andorrana (AFA). D’altra banda, Francesc Jordà amplia les seves funcions com a director de l’àrea de Control de Gestió, Planificació Financera i Operacions.

En línia amb els canvis de l’estructura directiva, l’entitat ha ratificat també el nou comitè executiu, que ha quedat constituït de la manera següent: Francesc Xavier Cornella (president), conseller executiu i director general; Martí Alfonso, director de l’àrea de Negoci Bancari Andorra; Josep Brunet, director del Grup Assegurador; Christophe Canler, director de l’àrea de Riscos i Compliment Normatiu; José Luis Dorado, director de l’àrea d’Inversions; Josep Escoriza (secretari), director de l’àrea de Mitjans; Esteban Estévez, director de l’àrea de Negoci Bancari Internacional, i Francesc Jordà, director de l’àrea de Control de Gestió, Planificació Financera i Operacions.

Aquesta nova organització respon a la voluntat de consolidar el lideratge de Crèdit Andorrà a la plaça financera andorrana i de seguir treballant en l’expansió del negoci internacional, així com d’encarar els nous reptes de futur.

crèdit andorrà
nomenaments
estructura directiva

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte