Diari digital d'Andorra Bondia
Crèdit Andorrà és designat Banc de l'Any d'Andorra per la publicació 'The Banker'
Crèdit Andorrà és designat Banc de l'Any d'Andorra per la publicació 'The Banker'

Crèdit Andorrà és designat Banc de l'Any d'Andorra per la publicació 'The Banker'


Escrit per: 
Agències / Foto: Crèdit Andorrà

Crèdit Andorrà ha estat escollit Banc de l’Any d’Andorra 2017 per la publicació 'The Banker' del grup Financial Times, en un any en què també ha estat designat per aquesta publicació i per PWM com a millor entitat d’Andorra en banca privada. En els darrers quinze anys, l’entitat ha rebut la distinció de Banc de l’Any d’Andorra nou vegades. El premi Banc de l’Any d’Andorra reconeix la trajectòria de Crèdit Andorrà, i destaca paràmetres com els resultats obtinguts i l’equilibri entre l’estratègia d’expansió internacional i el negoci de país. Altres elements que s’han tingut en compte són el compromís del banc en matèria de sostenibilitat i les iniciatives dutes a terme en innovació i digitalització durant l’últim any.

'The Banker' ha valorat l’expansió del grup a Europa i Amèrica amb el projecte de banca privada boutique, que s’ha reforçat amb la consolidació de Luxemburg com a plataforma per a la creació i la gestió de vehicles d’inversió. D’altra banda, l’impuls que el banc està fent cap a la innovació en el seu model de negoci ha estat també un dels punts valorats. Crèdit Andorrà està immers en un procés de digitalització de productes i serveis per donar resposta a les noves necessitats del mercat i als nous perfils de clients. Tot plegat en un any complex de canvi i reestructuració del sistema financer internacional i d’adaptació al nou marc regulador. 

També s’han valorat iniciatives de compromís social, com el fet de ser el primer banc d’Andorra a adherir-se al Pacte Mundial de les Nacions Unides i la primera entitat a comprometre’s amb l’adopció de l’Agenda 2030 de les Nacions Unides per contribuir a l’assoliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS). 

El president del consell d’administració de Crèdit Andorrà, Antoni Pintat; el conseller delegat, Josep Peralba, i el director general, Xavier Cornella, van ser a l’acte de lliurament del premi que va tenir lloc a Londres aquest dimecres. Els màxims representants de Crèdit Andorrà han agraït als clients la seva confiança i a l’equip humà del grup, el seu esforç. Peralba, ha destacat que “el premi de Banc de l’Any d’Andorra, juntament amb el que ens van atorgar a l’octubre com a millor entitat del país en banca privada, és un doble reconeixement a la consolidació com a banc de referència al país, tant pel que fa al negoci com al compromís social”.

crèdit andorrà
Banc de l'Any
'The Banker'
Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic