Diari digital d'Andorra Bondia
La seu de Crèdit Andorrà.
La seu de Crèdit Andorrà.

Crèdit Andorrà, escollit com a millor banc digital per Global Banking & Finance Review


Escrit per: 
Agències / Foto: E.C.

Crèdit Andorrà ha estat guardonat com a millor banc digital d’Andorra 2020 per la publicació financera de referència Global Banking & Finance Review. Aquests premis, valorats per la comunitat bancària i financera internacional, "són un reconeixement a l’excel·lència i posen en relleu la innovació, l’estratègia i els canvis progressius i inspiradors que duen a terme les entitats participants", assenyalen des de Crèdit. En aquest sentit, afegeixen que el guardó representa un reconeixement al model de gestió de Crèdit Andorrà, "caracteritzat per una aposta ferma per la transformació digital, que ha portat l’entitat a ser pionera en solucions digitals innovadores".

Amb el concepte ‘Descomplicar-se’, que engloba l’estratègia digital del banc, es vol donar a conèixer el valor afegit que aporten els serveis digitals de què disposa l’entitat i que permeten avançar cap a una banca més còmoda, més àgil i més preparada per al futur i per simplificar la vida dels clients.

En aquest sentit, el guardó atorgat per Global Banking & Finance Review és un reconeixement a la digitalització i a la innovació tecnològica de Crèdit Andorrà. El banc impulsa l’ús de serveis digitals per donar resposta a les noves necessitats, usos i costums dels usuaris. Com a exemples destacats de serveis digitals innovadors, l’entitat ha estat pionera a oferir pagaments mòbils a través de l’app Crèdit Wallet, a desenvolupar Merkaat, un assessor 100% digital en fons d’inversió, o a posar a disposició dels clients un canal d’atenció via WhatsApp. També destaca la possibilitat que ofereix el banc de contractar productes i serveis a distància amb signatura digital.

Crèdit Andorrà ha experimentat un creixement exponencial de l’ús de les seves solucions de banca digital, ja sigui el servei de banca online e-Crèdit per fer les operacions financeres bàsiques, o altres serveis com el Crèdit Broker per a la compra i venda de valors, o ‘El meu gestor’ per relacionar-se amb l’entitat virtualment.

El reconeixement també valora els productes que l’entitat té al servei dels negocis. D’una banda, el TPV Virtual, una passarel·la de pagament en línia perquè els clients puguin fer vendes online i acceptar pagaments ordenats amb targetes a través d’una plataforma segura de comerç electrònic, així com el TPV Crèdit Link, que permet fer cobraments via e-mail, SMS o WhatsApp sense necessitat de tenir una pàgina web.

Millor banc en RSC d’Andorra 2020

Global Banking & Finance Review també ha reconegut per sisè any consecutiu Crèdit Andorrà com a millor banc en RSC al Principat per la seva política de responsabilitat social. Aquest guardó valora el compromís que manté Crèdit Andorrà amb la societat, a través de les accions de responsabilitat social que duen a terme el banc i la seva fundació i que inclouen pràctiques de bon govern i diferents iniciatives en l’àmbit educatiu, cultural i de la salut, així com de suport a l’economia i al teixit empresarial.

El guardó també destaca el programa de gestió ambiental de l’entitat, eix clau de l’estratègia de responsabilitat social corporativa del grup Crèdit Andorrà i que representa el seu reiterat compromís ambiental, impulsant accions per reduir els impactes i emprenent iniciatives per promoure una consciència sostenible entre els empleats, els clients, els proveïdors i el conjunt de la societat.

Aquest compromís situa Crèdit Andorrà com a banc andorrà "pioner en la protecció de l’entorn". El banc està adherit al Pacte Mundial de les Nacions Unides i ha adoptat l’Agenda 2030, per contribuir a l’assoliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

crèdit andorrà
escollit
millor
banc
digital
Global Banking & Finance Review
Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic