Diari digital d'Andorra Bondia

Crèdit Andorrà incorpora la cobertura de despeses de psiquiatria en les seves assegurances de salut


Escrit per: 
Agències

Crèdit Assegurances, companyia del Grup Crèdit Andorrà, ha ampliat la cobertura que ofereixen els seus productes de salut, el Pla Integral d'Assistència Mèdica (PIAM) i el Crèditsalut.

D'una banda, les persones que tinguin contractada alguna d'aquestes dues assegurances, disposaran també de la nova cobertura que reemborsa les despeses derivades d'actes psiquiàtrics. D'altra banda, a partir d'ara, la companyia ofereix el pagament directe dels costos d'hospitalització i d'intervencions quirúrgiques a l'Hospital de Meritxell.
 
La primera novetat permet als clients de Crèdit Assegurances disposar d'una nova cobertura que reemborsa les despeses derivades d'actes psiquiàtrics, tant els ambulatoris com els d'hospitalització, de farmàcia i de tractaments. En segon lloc, la companyia ha arribat a un acord amb l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell, pel qual l'entitat asseguradora abonarà directament l'import d'hospitalitzacions, d'intervencions quirúrgiques i d'actes de l'hospital de dia en aquest centre, de manera que els clients ja no hauran d'avançar els diners de la part de la despesa no coberta per la CASS, com fins ara.

Les dues novetats que l'entitat ha posat en marxa s'ofereixen tant en el Pla Integral d'Assistència Mèdica (PIAM), que cobreix fins al 100% de les despeses mèdiques, farmacèutiques i hospitalàries reals i permet escollir metge arreu del món, com en el Crèditsalut, que cobreix fins al 100% de les tarifes de responsabilitat de la CASS en despeses mèdiques, farmacèutiques i hospitalàries. Aquestes millores s'afegeixen a la recent adaptació que la companyia ha fet del PIAM per fer-lo també accessible a professionals autònoms i liberals que no estan donats d'alta a la CASS.

El director de Crèdit Assegurances, Xavier Puigdemasa, ha explicat que amb aquestes millores, la companyia 'reforça el seu objectiu d'oferir productes ajustats a les necessitats de tots els públics'. Puigdemasa ha manifestat que el sector de les assegurances no ha estat tan afectat per la crisi com ha passat en altres àmbits de l'economia andorrana, però sí que s'ha notat que les contractacions d'assegurances de gamma alta i de gamma baixa s'han equilibrat. D’altra banda, també s’ha percebut un increment en la contractació de pòlisses familiars enfront les individuals, ja que la població està cada cop més conscienciada de la necessitat de disposar d'una assegurança que es faci càrrec de les despeses que no cobreix la prestació pública.

Crèdit Assegurances ha volgut promocionar aquestes novetats a través d'una campanya de conscienciació ciutadana que té el seu punt àlgid aquest dijous, amb una acció d'street marketing que consisteix en oferir pomes, el símbol de la campanya i alhora símbol de salut, pels carrers d'Andorra i a les oficines de Crèdit Andorrà. En total, es distribuiran 14.400 pomes a diverses ubicacions de totes les parròquies.
 

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic