Diari digital d'Andorra Bondia

Crèdit Andorrà renova els certificats ISO 9001:2008 referents a la qualitat de la gestió de l'àrea financera


Escrit per: 
Agències

Crèdit Andorrà ha renovat les dues certificacions internacionals ISO 9001:2008 que garanteixen als clients 'uns elevats estàndards de qualitat en la gestió que du a terme la seva àrea financera'.

Així ho ha destacat l'entitat en un comunicat en el que assenyala que es tracta de la renovació de la certificació ISO 9001:2008 per part dels Departaments de Tresoreria i Mercat de Capitals i d’Administració de Mercats i Control de Crèdit Andorrà i de Crèdit Andorrà Asset Management, la societat gestora de fons d’inversió del Grup. Crèdit Andorrà ha rebut les certificacions per part de l’entitat de certificació
internacional BSI Management Systems.
Crèdit Andorra ha posat de relleu que la renovació d’aquestes dues certificacions demostra el seu compromís 'per satisfer les necessitats del client i per alinear-se amb les millors pràctiques internacionals pel que fa a la gestió d’actius, de la tresoreria i dels processos d’administració i control en tota l’operativa realitzada als mercats de capitals'. En aquest sentit, l'entitat andorrana considera que la renovació certifica que Crèdit Andorrà aplica els procediments i les eines necessaris per garantir una millora contínua en la qualitat del servei i dels productes que comercialitza, gestiona i administra; en la gestió dels seus recursos propis, i en la documentació que es lliura als gestors de les oficines de cara a aportar una informació clara i transparent als clients.
El director general adjunt de Negoci de Crèdit Andorrà, Xavier Cornella, ha destacat que 'com a líders del sector, des de sempre hem treballat per mantenir-nos en el camí de la transparència i la qualitat en la gestió de les inversions i els serveis financers que oferim. Fomentem, com a valor essencial, seguir les millors pràctiques a nivell internacional. La formació permanent a tot l’equip professional, la seva col·laboració i implicació, el treball basat en la millora contínua, així com els processos interns que periòdicament revisem, són clau per a l’èxit del nostre compromís amb el sistema de gestió de la qualitat'.
 

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic