Diari digital d'Andorra Bondia
L'editor en cap de la publicació PWM, Yuri Bender; el director de Comunicació Corporativa, Màrqueting i Transformació Digital Clients de Crèdit Andorrà, Joan Ramon Mas; i el director de l'àrea de Negoci Bancari Andorra de Crèdit Andorrà, Martí Alfonso, en el lliurament de premis aquest  dimecres a Londres.
L'editor en cap de la publicació PWM, Yuri Bender; el director de Comunicació Corporativa, Màrqueting i Transformació Digital Clients de Crèdit Andorrà, Joan Ramon Mas; i el director de l'àrea de Negoci Bancari Andorra de Crèdit Andorrà, Martí Alfonso, en el lliurament de premis aquest dimecres a Londres.

Crèdit Andorrà revalida el guardó de millor entitat d'Andorra en banca privada


Escrit per: 
Redacció / Foto: Crèdit Andorrà

Crèdit Andorrà ha revalidat el premi com a millor entitat d'Andorra en banca privada 2018 gràcies a les publicacions financeres del grup Financial Times, The Banker i PWM. Aquest és un reconeixement pel pla d'acció enfocat per l'entitat a impulsar la innovació i la transformació digital en el model de negoci atorgant-li així una posició de lideratge a Andorra. El premi es va lliurar aquest dimecres a Londres i destaca l'adaptació del banc als canvis i poder continuar sent competitiu. El jurat, a més, va valorar aquesta estratègia com una de les claus per al creixement futur del negoci i per poder donar resposta tecnològica al nou model bancari, que introdueix iniciatives com el pagament a través del telèfon mòbil o noves funcionalitats en l'e-Crèdit. D'altra banda, també s'ha destacat el seu creixement eficient i sostingut, que aporta productes i serveis de valor afegit per al client. Crèdit Andorrà ja va rebre aquest guardó l'any passat i també va ser nomenat com a Banc de l'Any d'Andorra segons The Banker els anys 2016 i 2017.

Crèdit Andorrà ha estat designat com la millor entitat d'Andorra en banca privada el 2018 gràcies a la publicacions financeres 'The Banker' i 'PWM' del grup Financial Times. Aquest premi reconeix el pla d'acció de l'entitat enfocat a impulsar la innovació i la transformació digital en el model de negoci, la vocació de servei al client i una estratègia bancària que manté un equilibri entre la posició de lideratge a Andorra i l'expansió internacional.

El premi, que es va lliurar el passat dimecres a Londres i que s'atorga anualment a les millors entitats internacionals en banca privada, s'emmarca en un acte en el que hi van assistir el director de l'àrea de Negoci Bancari Andorra, Martí Alfonso, i el director de Comunicació Corporativa, Màrqueting i Transformació Digital Clients de Crèdit Andorrà, Joan Ramon Mas.

Un dels principals aspectes que The Banker i PWM han tingut en compte a l'hora de lliurar el premi ha estat el pla d'innovació i transformació digital, que ha de permetre al banc adaptar-se als canvis i continuar sent competitiu. A més, aposta per la digitalització de productes i serveis que optimitzen la relació amb el client, aproxima el banc a les noves generacions i millora els processos interns i l'eficiència del banc.

En aquest sentit, el jurat ha valorat aquesta estratègia clau per al creixement futur del negoci i per donar resposta tecnològica al nou model bancari, tant pel que fa al compliment dels nous requeriments normatius com per resoldre les noves necessitats dels clients. Aquesta estratègia s'ha plasmat en iniciatives com el pagament a través del mòbil amb l'app Crèdit Wallet, noves funcionalitats en l'e-Crèdit o nous canals digitals d'atenció al client per facilitar la comunicació amb els gestors. Un altre dels resultats d'aquesta estratègia és el primer assessor en inversions digitals d'Andorra, 'Merkaat', que representa un nou model de negoci bancari i d'adaptació als nous perfils de clients, ja que permet que es pugui fer una gestió integral de les inversions de manera 100% digital.

Lideratge a Andorra i estratègia d'expansió internacional

Un altre dels eixos d'actuació que les dues publicacions del grup Financial Times han destacat és l'activació d'un pla per fer front al nou entorn bancari i posar en valor el model 'boutique' de banca privada. Un pla enfocat a fomentar el creixement eficient i sostingut del negoci i aportar productes i serveis de valor afegit per al client. Crèdit Andorrà ha reforçat el projecte de banca privada i gestió d'actius a Andorra, Europa i els Estats Units.

Aquest reconeixement de millor entitat d'Andorra arriba després que el banc fos distingit també amb aquest guardó l'any passat, i com a Banc de l'Any d'Andorra segons The Banker els anys 2016 i 2017. Aquest any, la publicació financera Global Banking & Finance Review també ha designat Crèdit Andorrà com a millor entitat en banca privada del país suposant així el sisè any consecutiu que el banc rep aquest reconeixement.

Número de vots: 143
Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic