Diari digital d'Andorra Bondia

El consum d’energia es manté estable al llarg del febrer


Escrit per: 
Redacció


Durant el mes de febrer, el consum total d’energia es va situar en 28.206 TEP (tones equivalents de petroli), i d’aquesta manera tant la tendència mensual com la interanual es mantenen estables.

Cal destacar, amb tot, un lleuger augment de la tendència mensual del consum de gasolina respecte al gener, amb un increment de l’1,5%. També sobre aquest carburant destaca l’increment del consum, amb una tendència interanual d’un 5,7%. Així mateix, però de manera més moderada, augmenta el consum de gasoil, amb un 1,6%, mentre que el de fuel domèstic es manté estable, segons Estadística.
Pel que fa a l’energia elèctrica, el consum del mes de  febrer va ser de 53.798 MWh (megawatts per hora), cosa que representa una tendència mensual estable i un lleuger retrocés en la tendència interanual, amb un 0,9% menys. Com als mesos precedents, només el grup construcció i annexos continua presentant reduccions en el diferencial mensual, un -1,6%. Per contra, el grup estacions esquí continua registrant increments de la tendència mensual, amb un augment de l’1% al febrer. Tal com s’ha esmentat, la tendència interanual és d’un -0,9%. Com en el cas de la mensual, els grups construcció i annexos i, en menor grau, indústries, presenten el descens de consum elèctric més destacable, amb un -11,5% i un -4,9% respectivament. Pel que fa als grups que incrementen el consum, continua destacant les estacions d’esquí.

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic