Diari digital d'Andorra Bondia

El Govern fa una nova emissió de lletres del tresor de 50 milions d'euros


Escrit per: 
Agències

El Govern ha fet una nova emissió de deute públic en la modalitat de lletres del tresor per un valor de 50 milions d'euros. Així apareix publicat al Butlletí Oficial del Principat d'Andorra d'aquest divendres, on es posa de relleu que l'èxit obtingut en les anteriors emissions ha motivat aquesta nova emissió.

En aquesta ocasió el nombre de títols emesos és de 50.000 amb un import nominal de 1.000 euros cada títol. La data d'emissió és el 7 de desembre del 2011 i el venciment és a 18 mesos.
Els fons recaptats amb aquesta nova emissió es destinaran a refinançar part de l'endeutament actual del Govern. La rendibilitat de la inversió serà del 4,35% anual, no donant dret al cobrament de cupons periòdics.

L’emissió està oberta a tots els inversors, ja siguin persones físiques o jurídiques, interessades en l’adquisició de les lletres del tresor, que s’adjudicaran mitjançant una subhasta en cas que el nombre de peticions superi l’import de l’emissió. Les lletres es podran sol·licitar a qualsevol de les entitats que participen com a intermediàries de la subscripció, que seran Crèdit Andorrà, S.A.; Andorra Banc Agrícol Reig, S.A.; Mora Banc Grup, S.A.; Mora Banc, S.A.U.; Banca Privada d’Andorra, S.A. i Banc Sabadell d’Andorra, S.A.

La data de liquidació de la subscripció serà el pròxim 9 de desembre, mentre que la data de venciment, que al mateix temps serà la de la liquidació de l’amortització, serà la del 7 de juny del 2013. En contraprestació per la prestació del servei d’assegurament, els bancs rebran del Govern una comissió del 0,2% sobre el nominal total de l’emissió. En canvi, els bancs no percebran cap remuneració per la prestació del servei d’intermediació en aquesta operació.

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic