Diari digital d'Andorra Bondia

El Niu d'Empreses d'Encamp podria oferir alguns serveis a entitats que ho sol·licitin i no estiguin ubicades al viver


Escrit per: 
Agències


Les empreses o entitats que ho desitgin i no estiguin ubicades al Niu d'Empreses d'Encamp, podran sol·licitar alguns dels serveis i prestacions que ofereix el nou reglament aprovat pel Comú d'Encamp, i que ha de regular el funcionament d'aquest viver.

La Comissió de Finances serà l'encarregada de decidir si es presten els serveis sol·licitats a les empreses o entitats que no estiguin ubicades al Niu, sempre tenint en compte criteris d'interès públic. Aquest reglament entrarà en vigor l'endemà de la seva publicació al BOPA, prevista per la setmana que ve o la següent.

Aquest reglament té per objectiu regular l'ús dels béns i serveis del Niu d'Empreses d'Encamp. Aquesta iniciativa impulsada per la corporació encampadana pretén oferir ajuda als joves donant suport a les idees emprenedores. Finalment el Niu s'emplaçarà a les dependències de l'antic comú. Cada local està equipat amb connexions telefòniques i d'Internet. A més, l'edifici també compta amb una sala de reunions per compartir. La utilització de despatxos per les empreses domiciliades al Niu s’estableix per un termini de dos anys. Excepcionalment, quan hi concorrin causes justificades i previ informe de la Comissió de Finances, es podrà modificar aquest termini.

Les empreses ubicades al Niu disposen de serveis sense cap cost addicional com la vigilància i seguretat dels despatxos o l'atenció al telèfon, així com l'assessorament i el seguiment del pla d'empresa, entre altres. A més, hi ha una sèrie de prestacions a les quals es poden acollir les empreses que sí que tenen un cost com poden ser els cursos de formació o el telèfon, l'electricitat i la calefacció.

Número de vots: 62
Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic