Diari digital d'Andorra Bondia

El nombre de visitants augmenta un 1% a l'octubre i continua la tendència positiva


Escrit per: 
Agències

El mes d’octubre han entrat a Andorra 723.442 visitants, el que suposa una tendència mensual del nombre de visitants de l'1%, i una tendència anyal del 4,6%.

Així ho ha publicat aquest dijous el Departament d'Estadística, que ha destacat les tendències positives tant dels turistes, com dels excursionistes, amb l’excepció dels excursionistes espanyols que presenten tendències negatives.
El mes d’octubre han entrat al país un total de 723.442 visitants, dels quals 549.835 (76%) són excursionistes mentre que 173.607 són turistes (24%). Això representa una tendència mensual positiva del nombre de visitants durant el mes d’octubre de l'1%, gràcies a la tendència positiva tant del nombre d’excursionistes com del nombre de turistes. La tendència anual dels visitants també és positiva, del 4,6%, gràcies també a l'evolució positiva del nombre d’excursionistes i del nombre de turistes. Per nacionalitat, els visitants espanyols presenten una tendència negativa a causa de la disminució del nombre d’excursionistes i malgrat la tendència positiva del nombre de turistes.
Pel que fa als turistes, el mes d’octubre n'han arribat al país 173.607, amb una tendència mensual del 2%, i situant la tendència anyal respecte al mateix mes de l’any passat en un 19,6%. Per nacionalitat, els turistes espanyols i francesos presenten tendències evolucions, tant la mensual com l’anual.
D'altra banda, durant el mes d’octubre s'han registrat un total de 549.835 excursionistes, situant la tendència mensual en un 0,5% i la tendència anual també en valors positius, d’un 1,1%. Per nacionalitat, els excursionistes francesos presenten tendències positives tant en la referència mensual com en la interanual.
 

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic