Diari digital d'Andorra Bondia

El sector de l’automòbil vol continuar a la Fira malgrat les poques vendes


Escrit per: 
Redacció


L’espai dedicat a l’automòbil a la Fira d’Andorra la Vella ha rebut molt públic al llarg dels tres dies, segons han constatat els representants dels concessionaris. Tot i així, hi ha hagut poques vendes.

El sector considera, amb tot, que és important continuar participant en aquest “aparador” que és el certamen i confia que en les setmanes entrants s’acabaran tancant alguns contractes.
En aquest sentit, el director de Grup-Auto, Santi Ribes, ha reconegut que hi ha hagut “molt públic”, que també s’ha interessat pels vehicles, però que els resultats es veuran en les setmanes següents.

Segons Ribes, la Fira d’Andorra la Vella és “un aparador” en què es pot veure totes les marques i tots els models per després “prendre una decisió a casa més tranquil·lament”. Tot i les poques vendes, Ribes ha afirmat que s’ha de participar igualment en el certamen “perquè en moments de crisi també pot aportar alguna cosa”.

Malgrat que el responsable de Grup-Auto ha dit que “no s’ha de fallar” en aquests esdeveniments, opina que potser se n’hauria de fer només un “per no tenir tantes despeses” i que, en aquest cas, la millor opció seria fer una fira exclusivament de vehicles, com la que fa l’Associació d’Importadors de Vehicles d’Andorra (AIVA) al juny.

En canvi, el gerent d’Autodièsel-Volvo, Xavi Calvís, ha afirmat que s’ha de valorar si realment seria bo fer un sol certamen, ja que “quan toques el tambor moltes vegades la gent el sent moltes vegades, i si el toques un cop només el senten un cop”.
Calvís ha assegurat que els vehicles són una part indispensable de la fira, ja que sense ells “seria massa justa”. El gerent d’Autodièsel Volvo, que també espera acabar tancant algun contracte la setmana vinent, ha assegurat que són fidels a la mostra “encara que el Comú vagi retallant coses”.
Per la seva part, el gerent de Cimex-Auto, Pelai Micàs, també creu que les fires “sempre són positives”, ja que “per aconseguir que en un concessionari passi el 10 per cent de l’afluència que hi ha hagut a la fira cal que passin vint anys”.
Micàs ha assenyalat que hi havia “moltes expectatives al principi” que no s’han complert, ja que la gent està “molt interessada en els productes però les operacions no es concreten” i, per tant, “cal esperar si els contactes fets acaben amb alguna cosa positiva”.
Tot i que la tònica general sempre ha estat vendre els vehicles en les setmanes següents, Micàs ha recordat que en edicions anteriors algunes operacions es tancaven durant els dies de la fira.
Cal recordar que les empreses del sector de l’automòbil van ocupar 4.425 metres quadrats dels 10.500 de què ha disposat la Fira d’Andorra la Vella en aquesta 31a edició.

Andorra Telecom signa 162 contractes de serveis
de fibra òptica durant els tres dies del certamen

Andorra Telecom ha firmat 162 contractes de serveis de fibra òptica durant els tres dies que ha durat la Fira d’Andorra la Vella, de manera que el nombre total d’altes signades fins ara puja a 5.233, segons van informar ahir des de la parapública, que va fer una valoració “molt positiva” de la seva presència a la mostra.
I és que en aquests moments ja són més del 69 per cent les llars i empreses que poden accedir als serveis que ofereix la fibra òptica i, segons Andorra Telecom, és manté la previsió que a finals d’any s’arribi al 80 per cent. D’aquesta manera, en acabar el primer semestre de l’any vinent es preveu que els serveis que ofereix la fibra òptica fins a la llar ja siguin universals.
L’estand d’Andorra Telecom a la Fira d’Andorra la Vella d’aquest cap de setmana estava dividit en cinc espais: Internet, telefonia fixa, televisió, Mobiland, i atenció al client i contractació de serveis. En aquest sentit, des de la parapública han informat que molts clients van aprofitar l’espai d’atenció al client per fer diverses gestions, com per exemple altes de telefonia mòbil i modificacions de productes, entre altres.
De fet, 334 clients actuals del servei SOM Televisió paquet bàsic s’han acollit a la promoció que els permet veure tots els canals de televisió Oferta Premium Total sense cap cost addicional fins a finals d’any.

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic