Diari digital d'Andorra Bondia
El nou catàleg de formacions es pot trobar al web del Servei d’Ocupació.
El nou catàleg de formacions es pot trobar al web del Servei d’Ocupació.

El Servei d’Ocupació engega un nou catàleg de formacions més ampli


Escrit per: 
Agències / Foto: Jonathan Gil

El Servei d’Ocupació ha posat en marxa un nou catàleg ocupacional que amplia el ventall de cursos que s’ofereixen als usuaris. El catàleg, que es pot consultar al web de la institució, té com a objectiu formar i capacitar a les persones que es troben desocupades, alhora que posa a disposició de les empreses perfils més adaptats i amb una millor formació. La formació ocupacional oferta és gratuïta, personalitzada, pràctica, demandada pel mercat laboral i reconeguda per les empreses.

Entre les formacions es troben aquelles enfocades a desenvolupar competències laborals, les competències digitals, millorar els idiomes o iniciar-se o aprofundir en una professió o ofici. Les inscripcions es poden realitzar en línia i, un cop fetes, un tècnic del Servei d’Ocupació confirmarà les dates i el lloc en què es duran a terme les classes. Amb l’objectiu de donar el millor servei als usuaris i garantir el retorn de la formació a les empreses, la institució compta amb entitats privades reconegudes per a la realització de la formació, especialment en els àmbits més tècnics i professionalitzadors. 

Les formacions estan destinades a aquelles persones que estan inscrites al Servei d’Ocupació, en situació de recerca de feina i amb la possibilitat d’assistir a les classes, buscant millorar la qualificació professional i perfeccionar competències professionals. Així mateix, els tallers de capacitació donaran les eines necessàries per millorar les habilitats per a la recerca de feina i augmentar la capacitat d’inserció. Entre els destinataris també es troben joves de 16 a 21 anys que segueixen un programa formatiu de foment de l’ocupabilitat i els inscrits en un programa de millora de l’ocupabilitat mitjançant el sector públic. El Servei d’Ocupació també organitza xerrades temàtiques per donar a conèixer les oportunitats laborals en determinats sectors obertes a qualsevol ciutadà. La propera estarà relacionada amb les oportunitats laborals que ofereix la temporada d’hivern.

El catàleg present al web del Servei d’Ocupació s’emmarca en la línia estratègica de millora de la qualitat del servei, l’ocupabilitat de les persones desocupades i en la d’afavorir la competitivitat del teixit empresarial.

Servei d’Ocupació
Engega
catàleg
formacions
Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic